TURISM

Controlorii de trafic aerian din Belgia se alatura grevei celor din Franta

12 iunie 2013, ora 16:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aeroport-mare.jpg
Sindicatele controlorilor de trafic aerian din Belgia au decis miercuri sa se alature grevei celor din Franta si alte state europene pentru a protesta impotriva proiectului de reforma al Spatiului aerian unic european propusa de Comisia Europeana, ceea ce va conduce la intarzieri si anulari de zboruri, relateaza agentia EFE.

In Franta, 25% dintre zborurile programate pentru miercuri au fost anulate ca urmare a acestei actiuni de protest.
Controlorii de trafic aerian nu sunt de acord cu liberalizarea spatiului aerian european.

Pe langa Franta si Belgia, au fost declansate greve in acest sector si in Italia, Portugalia, Slovacia si Republica Ceha, alte actiuni de protest fiind inregistrate in Marea Britanie, Bulgaria, Letonia, Ungaria si Austria, informeaza Agerpres.

Greva din Franta a afectata si cursele din Romania. O cursa Tarom si o alta Air France care ar fi trebuit sa ajunga la sau de la Paris au fost anulate, miercuri, din cauza grevei din Franta a controlorilor de trafic aerian, a declarat Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.Cele doua curse erau programate sa aterizeze sau sa decoleze pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Zeci de zboruri au fost anulate miercuri in aeroporturile pariziene Roissy Charles-de-Gaulle si Orly si sunt prevazute intarzieri din cauza grevei controlorilor de trafic aerian care continua in Franta, o revenire la normal fiind asteptata abia joi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 05:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter