TURISM

Descopera Romania: Destinatii traditionale pentru Saptamana Patimilor

11 aprilie 2014, ora 18:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
easter-eggs-1383101-m.jpg
Saptamana Patimilor incepe in ziua de Florii si se incheie in Sambata Mare, la finalul zilei. Aceasta saptamana are o incarcatura aparte pentru noi, crestinii, intrucat are scopul de a ne aminti patimile prin care Iisus a trecut pentru noi, dar si de a ne pregati pentru Inviere.

Satul din Muntenia- la sat se pastreaza cel mai bine traditiile, iar daca nu ai bunici la tara, acesta este momentul oportun sa iti petreci cateva zile intr-un cadru traditional. Asadar, apeleaza la toti prietenii, iar daca niciunul nu are bunici la tara in Muntenia, orienteaza-te catre o zona rurala turistica.

Un sat de pe Valea Doftanei iti va oferi ocazia sa cunosti indeaproape traditiile si obiceiurile specifice zonei. Poti merge la biserica din sat, te poti bucura de linistea oferita de un sat de munte si poti admira lacul Paltinoasa din apropiere. Aici te poti caza fie la hotel, fie la pensiune sau chiar intr-o vila la cheie pentru a te bucura de Saptamana Patimilor in sanul si linistea familiei.

Manastirea din Bucovina- daca vrei sa profiti de Saptamana Patimilor pentrua te apropia mai mult de Dumnezeu, atunci manastirile din Bucovina sunt destinatiile potrivite pentru tine. Poti alege manastirea Putna, Sucevita ori Gura Humorului, fiecare dintre ele avand un farmec aparte.Cititi mai multe multe amanunte pe feminis.ro.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Martie 2019, 23:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter