TURISM

Eduard Hellvig: Turismul a fost tratat doar din perspectiva promovarii

08 iunie 2012, ora 18:03   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4fc1d81cc03ad.jpg
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, considera ca cea mai mare problema in ceea ce priveste turismul este ca acesta a fost tratat la nivel guvernamental doar din perspectiva promovarii.

"Eu cred ca cea mai mare problema pe care am avut-o in turism pana in momentul acesta este ca am tratat problematica turismului doar din perspectiva promovarii. Cu alte cuvinte, am promovat Romania, am promovat o statiune. Vine cetateanul, vede ceva la televizor - stiti ca imaginea fura sufletul -, te duci si vezi localitatea respectiva fara infrastructura de drum, fara apa potabila, fara conditii de igiena si atunci data viitoare degeaba mai faci promovare, omul nu mai vine", declara Hellvig, citat de Agerpres.

El considera ca pana acum a existat o lipsa de dialog intre MDRT si reprezentantii industriei de turism, ceea ce a dus la nevalorificarea unor componente importante, cum ar fi turismul balnear si cel cultural.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Lucian a spus:
13/06/2012 12:33
Cu siguranta probleme sunt destule. Poate cea mai mare problema e lipsa de vointa politica de a le rezolva. Oare s-a schimbat ceva o data cu noul guvern?
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter