TURISM

Gica Popescu va demara anul acesta constructia unui hotel de 25 mil. euro in Capitala

08 ianuarie 2010, ora 13:31, autor(i): Ileana Ionescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
popescu.jpgmedie.jpg
Fostul fotbalist Gica Popescu va demara anul acesta constructia unui hotel cu o capacitate de 144 de camere, amplasat in sectorul 1 al Capitalei, printr-o investitie totala de 25 milioane euro, in care este inclusa si valoarea terenului, deja achizitionat, a declarat Popescu pentru DailyBusiness.ro.
Intentia fostului fotbalist de a face aceasta investitie a fost anuntata in vara anului trecut, cand inca nu fusese luata o decizie in privinta momentului demararii.

Popescu intentioneaza sa afilieze viitorul hotel la un brand international, dar momentan nu s-a luat o decizie in acest sens. "Sunt multe brand-uri internationale interesate", a mai spus el, precizand ca la finalul acestei luni se va finaliza conceptul unitatii.

Planurile de investitii in imobiliare ale lui Gica Popescu nu se termina aici. Acesta mai intentioneaza sa dezvolte, in partea de nord centrala a Capitalei, inca o unitate hoteliera sau o cladire de birouri, in functie de analizele si planurile arhitectilor. Daca va opta pentru hotel, acesta va avea cel putin 125 de camere, a mai spus Popescu.Si pentru aceasta unitate terenul este deja achizitionat.

Veniturile obtinute din fotbal de Gica Popescu, acum in varsta de 43 de ani, sunt estimate intre 10 si 20 de milioane dolari.

In 2008, se estima ca Gica Popescu derula investitii de cateva zeci de milioane de euro pe piata imobiliara romaneasca.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 01:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter