TURISM

Hellvig: Avem un minus de 100 mil. euro in buget. Proiectele prioritare, in infrastructura

01 iunie 2012, ora 14:06 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4fc1d81cc03ad.jpg
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, afirma ca MDRT are un minus de 100 de milioane de euro in buget, in urma unei rectificari bugetare facute inainte sa preia functia, si ca prioritare sunt proiectele de infrastructura care aduc locuri de munca, nu patinoarele.

Eduard Hellvig a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca ministerul are un minus de 100 de milioane de euro in buget, in urma unei rectificari bugetare facute inainte ca el sa preia functia, motiv pentru care va exista o prioritizare a proiectelor, relateaza Mediafax.

"Trebuie sa identificam exact care mai sunt resursele financiare la nivelul ministerului. Vreau sa va spun ca, in momentul cand unul dintre ministri a parasit functia guvernamentala, a existat o rectificare bugetara la Ministerul Dezvoltarii de 20%. Practic, am plecat de la un minus de 100 de milioane (de euro). Aceasta institutie in primul rand a suferit la nivel de perceptie si imagine, bugetul MDRT sa stiti ca nu este un buget enorm, este un buget de 690 de milioane de euro in schimb are componenta de fonduri europene, de 4,4 miliarde de euro, pentru perioada 2007-2013, afirma Hellvig.

El a subliniat ca prioritatile sale se vor concentra, in acest context, pe proiecte de infrastructura care aduc locuri de munca, nu pe cele care cheltuie enorm din resursele bugetare, precum patinoarele.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 11:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter