TURISM

Hotelierii din Dubai vor sa-i atraga in viitor si pe turistii cu mai putini bani

04 octombrie 2010, ora 13:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hotel.jpgmedie.jpg
Hotelierii din Dubai vor sa atraga si turisti care nu isi permit o vacanta de 7 zile la un hotel de 4 sau 5 stele si au anuntat investitii importante in hoteluri mai economice, potrivit raportului companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, citat de presa internationala.
Peste 60% dintre hotelurile din Dubai sunt reprezentante de cele de 4 si 5 stele, potrivit raportului Jones Lang LaSalle referitor la situatia din trimestrul al treilea al acestui an.

In primele noua luni ale acestui an, peisajul hotelier s-a mai diversificat insa odata cu finalizarea a sase hoteluri care nu au mai mult de trei stele si care totalizeaza 1.780 de camere.

Odata cu investitiile pe acest segment de piata, care au venit din partea unor branduri internationale ca Ibis (Accor), Express (Holiday Inn), Premier Inn si Easy Hotels, companii locale cum sunt Rotana, care opereaza sub brandul Centro, si Landmark Group, cu hoteluri sub marca Citymax, au cunoscut o crestere a afacerilor.Intr-un interviu acordat Emirates 24/7, CEO-ul Landmark, Micky Jagtiani a anuntat ca va incepe constructia a 12 hoteluri economice anul acesta, care vor insuma 2.500 de camere.

In aceleasi timp, Rotana intentioneaza sa deschisa 25 de hoteluri sub brandul Centro pana in 2014, care se incadreaza, de asemenea, in categoria hotelurilor economice.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 07:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter