TURISM

Hotelul unde cinezi cu leii si faci baie cu ursii (Galerie Foto)

15 februarie 2015, ora 00:05   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hotel1.jpg
Daca te-ai plictisit de aceleasi experiente cand vine vorba de hoteluri, ar trebui sa vezi acest concept turistic deosebit, care iti permite sa "convietuiesti" cu animale salbatice, la un pret nu tocmai exclusivist.

Fa o excursie in complexul Jamala Wildlife Lodge, un hotel nou-nout situat in Canberra, Australia, in mijlocul unui parc zoologic national. Aici, turistii aproape ca vor imparti aceeasi camera cu animalele.

Poti face o baie chiar langa ursii bruni, sa cinezi cu leii care se vor uita fix la tine si sa hranesti girafele de la balconul camerei tale. In majoritatea cazurilor, doar un geam de cativa milimetri ii separa pe oaspetii hotelului de animalele salbatice.

Apartamentele hotelului sunt incorporate ingenios in apropierea multor animale din gradina zoological, printre care tigri bengalezi, ursi bruni, lei, maimute, girafe, lemuri, hiene sau leoparzi.  Galerie Foto
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria


Apartamentele sunt impartite in trei zone separate, fiecare fiind teritoriul unui anumit grup de animale. In zona caselor din copaci, cele 6 apartamente se afla practic la nivelul girafelor. Cei care aleg sa se cazeze aici vor putea hrani girafele direct de pe terasa.  

Cele 7 apartamente din zona rechinilor au acces visual la acvariile-gigant pline cu rechini australieni, dar si la un lac spectaculos din apropiere. De asemenea, in aceasta zona se regaseste si o terasa pe acoperis, “dotata” cu maimute indiscrete.  

Cazarea la acest hotel este posibila doar pentru o noapte si include o cina Africana intr-o pestera si un mic dejun continental. Turistii vor avea acces la intreaga gradina zoologica ambele zile, bucurandu-se si de un tur special al acesteia.

Hotelul a fost inaugurat in decembrie, dar deja are recenzii favorabile pe site-urile de turism. Pretul nu este nici ieftin, nici prea scump. Porneste de la 400 de dolari de persoana, dar tot profitul se intoarce in gradina zoologica, in vederea sustinerii programelor care ajuta la reproducerea animalelor, scrie Business Insider.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
sorin a spus:
16/02/2015 06:59
Ai voie sa deschizi geamurile si sa aerisesti camera ?
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 07:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter