TURISM

Malev pleaca, Wizz Air profita: Operatorul low-cost investeste 100 mil. $ in baza de la Budapesta

03 februarie 2012, ora 16:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza.jpg
Operatorul aerian low-cost Wizz Air va investi circa 100 milioane de dolari pentru extinderea operatiunilor din Budapesta, astfel ca va adauga doua noi aeronave Airbus A320 pentru a creste capacitatea de transport cu peste 60%.


In urma investitiei, compania estimeaza ca va crea aproximativ 700 locuri de munca (directe si indirecte) in Ungaria. á

Wizz Air va creste frecventele pe rutele existente, numarul de zboruri saptamanale aproape dublandu-se, de la 67 la 129.á

De asemenea, operatorul aerian va relua zborul Budapesta ľ Bucuresti, care va fi operat initial de 3 ori pe saptamana, iar zborurile catre Eindhoven si Bruxelles Charleroi se vor dubla, fiind operate de doua ori pe zi.Compania a introdus prima oara cursa Budapesta-Bucuresti in 2007, dar ulterior a renuntat la aceasta.

Frecventa zborurilor catre Madrid, Barcelona, Roma, Milano si Malmo se va dubla si vor fi operate cel putin o data pe zi, iar prin adaugarea a trei noi zboruri catre Londra Luton, Wizz Air va tripla serviciile oferite zilnic pe aceasta destinatie.

Ungaria este tara de provenienta a operatorului low-cost.

Anuntul investitiei vine la cateva ore dupa ce compania aeriana nationala a Ungariei, Malev, a anuntat ca si-a inchis toate operatiunile din cauza incapacitatii de a-si plati datoriile.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 11:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter