TURISM, MEDIA & MARKETING

MT vrea ca trusturile de presa sa promoveze gratuit turismul intern

07 iulie 2009, ora 10:17   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bran-mediu.jpg
Ministerul Turismului si Consiliul Consultativ pentru Turism vor ca trusturile de presa sa sustina gratuit campania "Turist in Romania", a declarat, luni, dupa o sedinta a consiliului, ministrul de resort, Elena Udrea.
"In urma acestei sedinte, am decis impreuna cu Consiliul Consultativ sa formulam un apel pentru toate trusturile de presa sa sustina gratuit campania Turist in Romania, iar banii economisiti sa fie investiti in infrastructura turistica", a afirmat Udrea, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca televiziunile ar urma sa sprijine campania, gratuit, cu clipuri video, radiourile cu clipuri audio, iar presa scrisa cu publicarea unor machete.

"Vor fi promovate litoralul, delta, muntele, turismul cultural si religios, agroturismul si ecoturismul. Acum am facut apelul si in scurt timp o sa-l formulam si in scris. Asteptam un raspuns in aceasta saptamana", a spus Udrea.Ea a adaugat ca daca institutiile de presa vor refuza propunerea, Ministerul Turismului va continua procedurile de achizite publica pentru promovare, urmand "sa cheltuie banii" pentru campanie.

Consiliul Consultativ al Turismului reuneste reprezentanti ai Ministerului Turismului, ai organizatiilor patronale si sindicale si ai asociatiilor nationale profesionale care activeaza in industria turismului.

Saptamana trecuta, Ministerul Turismului a rugat companiile de publicitate sa puna la dispozitia institutiei, gratuit, panourile de tip outdoor pe care le au disponibile in perioada 10 iulie - 31 august, pentru promovarea turismului intern.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Dan a spus:
07/07/2009 11:54
Acum ar fi interesant ce ofera d-na Udrea in contrapartida, ca doar nu a descoperit apa calda. Masurile solicitate de ei intra lejer la categoria barter, e o compensare prin prestarea de servicii.

Daca da tichete de vacanta trusturilor sau in asociere cu ANAT-ul ofera sejururi drept prime pentru angajatii din mass-media, poate avea o sansa. Altfel, la munca patriotica nu se baga nimeni. De ce nu cere ministrul transporturilor constructorilor sa faca autostrazi gratis? De ce nu cere ministrul agriculturii grau si paine gratis? De ce nu cere Udrea hotelierilor sa ne cazeze gratis? Aha!

Pana nu vedem ce vrea sa propuna, toata chestia asta e o fumigena...
 
Romanasul a spus:
07/07/2009 12:20
Stimata Doamna Ministru,
Firma noastra vrea sa promoveze pentru 2009-2010 gratuit toata infrastructura clasificata din Romania, cazare, masa si bauturi pe site-ul dedicat acestei destinatii.
Va rugam dispuneti unitatilor clasificate sa se logheze pe site si vor fi promovate gratuit un an si pe domeniu.ro si pe domeniu.com.
Desigur daca exista fonduri minimale pentu promovare am fi bucurosi sa primim si o suma care sa ne asigure desfasurarea activitatii pe un an de zile, sa zicem 10-15.000 de euro.
Pentru acesti bani vom promova Romania foarte eficient pe cateva canale dedicate si vom prezenta Romania ca o destinatie de succes.
Pentru contact va rugam adresati-va Dailybusiness.
 
Materialele zilei din TURISM
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Duminica, 24 Februarie 2019, 08:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter