TURISM, MEDIA & MARKETING

Mutu colaboreaza cu Blue Air pentru promovarea unei destinatii

19 februarie 2010, ora 16:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mutu.jpgmedie.jpg
Compania Blue Air va pune la dispozitia lui Adrian Mutu un avion privat de patru locuri, in cadrul unui contract de colaborarem, iar pe de alta parte internationalul roman va va ajuta linia aeriana la promovarea cursei Bucuresti-Florenta, care se va lansa pe 28 martie, anunta compania.
Cum Adi Mutu sta la Florenta si are o priza foarte mare la comunitatea de romani de acolo, ne va ajuta cu lansarea acestei curse. In acelasi timp, noi ii vom pune la dispozitie un avion care face parte din divizia noastra de Aero Taxi. Dar asta nu presupune ca el este imaginea Blue Air. Este o colaborare punctuala, benefica atat pentru el cat si pentru noi. Cand vom lansa cursa la Florenta, adica in 28 martie, Adi Mutu probabil va fi prezent la eveniment, iar familia lui va zbura cu Blue Air", a declarat consilierul de imagine al firmei Blue Air, Oana Roman, citata de Mediafax.

Blue Air a transportat anul trecut 1,7 mil. pasageri, mizand anul acesta pe o crestere de 30%, pana la 2,2 milioane.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter