TURISM

Negoita: Veniturile Rin Grand Hotel au crescut cu 15% in T1, la 2,8 mil. euro

02 aprilie 2009, ora 00:03, autor(i): Ileana Ionescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
negoita.jpgmedie.jpg
Veniturile nete al hotelului Rin Grand din Bucuresti, cel mai mare din Romania, au crescut cu 15% in primul trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada din 2008, pana la valoarea de 2,8 mil. euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Ionut Negoita (foto), proprietarul unitatii.
Hotelul a fost inaugurat oficial in martie 2008, insa este functional de la finalul anului 2007.

Veniturile inregistrate din salile de conferinte ale unitatii au inregistrat cea mai mare crestere in primele 3 luni ale anului in curs, de 12%, in timp ce veniturile din cazare au crescut cu 3%.

Gradul de ocupare al hotelului, cu o capacitate de peste 1.400 de camere a fost in luna ianuarie de 25%, in februarie de 31%, iar in martie de 39%.Rin Grand Hotel dispune de 42 de sali de conferinte cu o capacitate intre 12 si 1.000 persoane.

"In primul trimestru din 2008 am avut venituri bune si datorita summit-ului NATO", a mai spus Negoita.

Omul de afaceri intentiona ca anul acesta sa inceapa constructia unui nou hotel de 2 stele in Otopeni. El a declarat ca va amana aceasta investitie pana cand situatia economica se va redresa.

"Daca totul mergea conform graficului, investitia era justificata", a spus Negoita.

Rin Grand Hotel a inregistrat anul trecut venituri de circa 15 milioane euro. Estimarile anterioare indicau o crestere de pana la 20% pentru 2009.

Pentru celelalte hoteluri pe care Negoita le detine in Capitala, Confort Traian, Confort Otopeni si Rin Otopeni, veniturile nete au scazut in primul trimestru al acestul an, in medie, cu 28%, fata de aceeasi perioada din 2008.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 09 Decembrie 2019, 21:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter