TURISM

Noi chartere vor decola din Cluj. "Falimentele unor agentii au facut loc pe piata"

13 decembrie 2011, ora 00:04, autor(i): Cristina Mihai   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4811c3af09087.jpg
Agentia de turism Paralela 45 va introduce din vara lui 2012 un charter din Cluj spre Antalya, unul dintre motivele extinderii pe aceasta piata fiind faptul ca ôeste loc, ca urmare a falimentelor unor companiiö, spune Alin Burcea, directorul companiei.

Anul acesta agentia Universal Turism a intrat in insolventa. Paralela 45 a dublat si locurile pe Mallorca si Barcelona din Cluj, ca urmare a cererii mari venite pentru aceste destinatii din Ardeal.

Tot anul viitor, compania va opera si primul zbor charter din ultimii 21 de ani din Bacau, tot spre Antalya.

Legat de afacerile pe anul viitor, omul de afaceri spune ca si-a bugetat o crestere, insa s-a ferit sa faca previziuni legat de piata.Paralela 45 este una dintre cele mai cunoscute companii de turism locale, firma a iesit insa anul trecut din tot 10 jucatori ca cifra de afaceri, potrivit unui top realizat de Mediafax.

Happy Tour, Eximtur si Perfect Tour au avut afaceri in crestere anul trecut si si-au pastrat primele locuri in topul celor mai mari 10 áagentii de turism, din care a iesit Kartago Tours, Paralela 45 si J'info Tours, ale caror vanzari s-au diminuat semnificativ.

áParalela 45 a inregistrat in 2010 potrivit datelor de pe minister o scadere de 37%, pana la 26,5 milioane de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
invazie de chartere a spus:
13/12/2011 11:18
Cand vom vedea si in Romania un charter comun pe care sa opereze mai multe agentii asa cum zboara TUI si Neckermann din Budapesta de atatia ani. La noi trebuie sa fie an de an cate un operator mai viteaz ca e charter-ul lui, fie ca e vorba de Paralela 45, Christian Tour sau Kusadasi Travel.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 05:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter