TURISM

Paralela 45 lanseaza pachete ecoturistice pentru americani la World Travel Market 2014

25 octombrie 2014, ora 12:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Turism-Romania.jpg
Paralela 45 participa la World Travel Market 2014, cel mai important targ de turism din lume, ce va avea loc la Londra la inceputul lunii noiembrie. Agentia urmareste in editia de anul acesta al argului sa atraga in special turisti americani.

Cu 1,71 milioane de turisti straini in 2013, care au cheltuit aproximativ 1,8 miliarde de euro in Romania, precum si o crestere de 11% in primul trimestru din 2014 conform estimarilor Ministerului pentru IMM-uri, Mediul de afaceri si Turism, agentia relanseaza turismul de incoming prin noi pachete ecoturistice, dar si extinderea pe alte piete europene.  

„Paralela 45 face incoming de 18 ani pe pietele vorbitoare de rusa, maghiara, germana si franceza si incepand de anul acesta dorim sa atragem turistii din SUA si, bineinteles, alte tari europene. Participarea la WTM 2014 este extrem de importanta pentru noi, pregatirile au inceput de cateva luni prin lansarea unui website de vanzari online pentru extern si avem delegati 8 colegi care se vor ocupa de promovarea Romaniei, din punctul nostru de vedere poate ca cea mai importanta forma de turism prin care reusim sa ne vindem tara. Chiar daca in momentul de fata incomingul in Romania reprezinta aproximativ 20% din totalul circulatiei turistice, avem increderea ca in 3-4 ani sa putem ajunge din urma Bulgaria si Ungaria, unde turismul receptor depasteste 50%", explica Alin Burcea, presedinte Paralela 45.    

In anul 2013 cele mai vizitate orase ale Romaniei de catre straini au fost Sibiu, Bucuresti si desigur statiunea montana Poiana Brasov. Majoritatea turistilor au venit pentru evenimente, in acest caz cheltuind si de trei ori mai mult pe zi decat turistii de leisure.    Pentru World Travel Market 2014, Paralela 45 a pregatit atat city breakuri, cat si circuite de pana la 15 zile personalizate pe arta si traditie, istorie sau relaxare. Domeniile vizate sunt vacantele in statiunile balneare care au inceput sa fie din ce in ce mai cautate de turistii straini, ecoturismul in Delta Dunarii si circuitele ce vizeaza manastirile si frumusetea Moldovei, dar si zona incarcata de istorie a Transilvaniei.    

In 2013, turistii straini care au achizitionat vacante de la Paralela 45 au fost atrasi de circuitele de vara in estul Romaniei (Moldova, Delta Dunarii si litoral), munte si litoral (sejur de 15 zile) si explorarea tinutului Transilvaniei (7 zile). Turistii straini aloca un buget de aproximativ 1.200 euro / persoana pentru vacantele in Romania, suma ce se situeaza sub nivelul pachetelor ofertate pentru alte tari europene.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Duminica, 24 Iunie 2018, 09:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter