TURISM

Paravion.ro si-a relansat platfoma de rezervari online, intr-un program de dezvoltare de 400.000 euro

29 noiembrie 2011, ora 12:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Remus Visan, deputy managing director al Paravion.ro
Remus Visan, deputy managing director al Paravion.ro
Paravion.ro, agentie de servicii turistice online, isi relanseaza platforma de rezervari online prin adaugarea de noi servicii integrate.
Relansarea platformei Paravion.ro face parte dintr-un program de imbunatatire si dezvoltare a serviciilor turistice, program in care s-au investit peste 400.000 de euro in 2011.

Odata cu relansarea platformei, Paravion.ro va avea un motor de cautare, care permite o sesiune mai lunga de navigare fara ca rezultatele cautarii sa expire. In plus, clientii Paravion.ro vor putea folosi un singur cos de cumparaturi pentru toate serviciile (bilete de avion, cazare, asigurare de calatorie).

O alta noutate consta in rezultatul cautarii zborurilor in timp ce toate celelalte website-uri prezinta durata totala a zborului, fara vizualizarea timpilor de escala, noua platforma Paravion.ro permite clientilor sa vada durata pe segment si timpul de escala in aeroport.Pe termen scurt si mediu, Paravion.ro va continua investitiile in imbunatirea platformei si va adauga servicii suplimentare astfel incat sa devina un furnizor full service in domeniu.

Urmatoarele servicii care vor fi adaugate in viitorul apropiat vor fi cele de rent-a-car dar si informatii despre atractiile sau evenimentele importante care au loc in destinatia selectata.

In curand, Paravion.ro va lansa si versiunea de mobil a website-ului, cu aplicatii pentru smart phones: Android, iPhone, Windows si un sistem integrat pentru statusul de timp real de zbor via SMS. In plus, fanii Facebook vor beneficia de o interfata prietenoasa, cu mai multe aplicatii.

Incepand din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, liderul companiilor de turism din Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter