TURISM

Principalele zboruri spre Bruxelles au fost anulate dupa atentatele de la aeroport

22 martie 2016, ora 14:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tarom.jpg
După incidentele din 22 martie, soldate cu două explozii în aeroportul Zaventem din Bruxelles,  companiile aeriene care operează zboruri din România spre capitala Belgiei, au anulat cursele, până la noi informații din partea autorităților.  

Biletele achizitionate pot fi rambursate integral sau rerutate. Clienții Paravion care au plănuit călătorii spre capitala belgiană și doresc să renunțe sau să le reprogrameze au tot suportul agenției în aceste demersuri.

În urma incidentelor violente ce au avut loc marți dimineața în aeroportul Zaventem, din capitala Belgiei, soldate cu morți și răniți, turiștii români care și-au planificat zboruri în intervalul 22 - 31 martie pot anula călătoriile cu rambursare integrală sau pot fi rerutați, fără costuri suplimentare, pe date ulterioare de călătorie.

Potrivit informațiilor Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, toate biletele emise și neutilzate pe curse operate TAROM intre București și Bruxelles, în perioada 22 - 31 martie, vor fi rambursate  integral sau rerutate, fără penalizare, pe rute ulterioare de călătorie.Și zborul operat de Blue Air din Bacău spre capitala Belgiei pe 22 martie a fost anulat, turiștii având la dispoziție opțiunea de rerutare sau rambursare integrală a biletelor achiziționate.

"Ce s-a intamplat la Bruxelles este tragic. Suntem alături de Belgia în aceste momente, și, în același timp, vrem să îi asigurăm pe toți turiștii români care se află în Bruxelles, sau aveau în plan această destinație, că Paravion este alături de ei, cu tot suportul tehnic de care au nevoie pentru a se întoarce acasă sau a-și replanifica demersul de călătorie", declară Remus Vișan, Director General Paravion.

Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE), exploziile cu bombă din capitala Belgiei, de pe data de 22 martie 2016,  sunt urmarea unui atac terorist, soldate cu cu pierderi de vieți omenești și numeroși răniți.

În continuarea informaţiilor făcute publice, MAE pune la dispoziția cetățenilor români precum şi rudelor acestora,  contactele telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, precum şi telefonul mobil de urgenţă al secţiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles  +32(0)2 344 0854.


Ministerul Afacerilor Externe,  prin Ambasada României în Regatul Belgiei, asigură cetățenii că este în legătură permanentă cu autorităţile locale pentru noi informații cu privire la existenţa unor cetăţeni români afectaţi ca urmare a exploziilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Joi, 19 Aprilie 2018, 20:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter