TURISM

Programele turistice pentru seniori au din ce in ce mai multi adepti: Malta cea mai noua destinatie

18 august 2011, ora 13:38, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pic_malta.jpg
Malta a intrat in grupul destinatiilor care promoveaza pachete turistice pentru seniori pe plan local, dupa Cipru si Spania, primele tari care au adus acest tip de vacante in Romania.
In cadrul programului de seniori din Malta, vacantele care includ cazare 7 nopti la un hotel de trei stele, doua mese pe zi si transport cu avionul, costa aproape 300 de euro de persoane, preturile fiind cu circa 40% mai reduse decat cele standard, potrivit agentiei de turism Malta Travel.

Jucatorii din turism au inceput sa faca aceste promotii pentru a-si creste gradele de ocupare dupa finalizarea varfului de sezon.

Oferta este valabila numai cu plata integral facuta la rezervare si numai pentru rezervarile noi efectuate incepand cu data de 1august. Oferta este pe perioada limitata, taxa de aeroport in valoare de 95 euro/ persoana nu este inclusa. Preturile sunt valabile pentru plecarile din septembrie.Charterele spre Malta au inceput in luna iunie, iar pana acum romanii au cheltuit circa 3,4 mil. euro pe vacante in aceasta destinatie. Pana acum peste 3.800 de turisti si-au cumparat vacante (inclusiv rezervarile), numar aproape dublu fata de anul trecut.

Oficialii companiei au explicat pentru DailyBusiness.ro ca aceasta majorare este determinata de promovarea mai intensa a destinatie, dar si a preturilor usor mai mici fata de anul trecut. Bugetul de promovare al Maltei pe plan local a crescut cu 20-30% in acest an.

Oficialii agentiei Malta Travel spun ca se asteapta ca numarul total al turistilor pana la finalul sezonului pe 30 septembrie va depasi 4.000, peste asteptarile anterioare.

De asemenea, compania impreuna cu linia aeriana Air Malta au decis modificarea orarului de zbor, mutand dupa-amiaza zborurile de noapte.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 05:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter