TURISM

Programul "Litoralul pentru toti": Cat costa in septembrie un sejur la mare

20 august 2012, ora 13:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
litoral.jpg
Tarifele in statiunile de la Marea Neagra prin programul "Litoralul pentru toti", valabile in perioada 2 septembrie-14 octombrie, sunt intre 179 de lei si 549 de lei pentru sase nopti de cazare la hoteluri de 1-5 stele, fiind mentinute la valorile de anul trecut.

Astfel, un pachet la un hotel de o stea costa 179 de lei pentru sase nopti fara mic dejun, la doua stele pretul este 209 lei fara mic dejun si 279 de lei cu mic dejun, iar pentru trei stele turistul trebuie sa plateasca 240 de lei fara masa de dimineata si 379 de lei cu micul dejun inclus.

Sase nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costa 439 de lei, iar la cinci stele pretul unui pachet este de 549 de lei.

Turistii pot opta si pentru varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese in regim bufet, cu bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.Astfel, tarifele pentru un pachet de cinci nopti la all inclusive pornesc de la 695 de lei la un hotel de trei stele, 795 lei la patru stele si 895 de lei la cinci stele.

"In prezent sunt inscrise in program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri. Intrucat suntem abia la inceputul programului, ne asteptam ca pentru aceasta editie sa avem in jur de 7.000 de locuri disponibile", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii si al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), citeaza Mediafax.

Programul este lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si ANAT. Pachetele pot fi cumparate doar prin agentiile de turism membre ANAT si FPTR.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 17:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter