TURISM

Proiect de circa 200.000 euro pentru promovarea obiectivelor turistice ascunse ale Transilvaniei

19 mai 2011, ora 12:57, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto.brasov2u.ro
foto.brasov2u.ro
Asociatia Infoturism va realiza un proiect de promovare a obiectivelor turistice mai putin cunoscute din zona Transilvaniei. Proiectul are o valoare totala de circa 200.000 euro si este finantat partial prin Programul Operational Regional.
Proiectul isi propune promovarea a 69 de obiective turistice mai putin cunoscute din judetele Alba, Sibiu, Covasna, Harghita, Mures sau Brasov, cum ar Vulcanii Noroiosi de la Hasag (judetul Sibiu), ruinele cetatii Ardud din Alba, Ruinele Castrului Roman din Harghita sau Pestera Sugau din Harghita.

Promovarea va avea loc atat offline, prin promovarea acestor detinatii in randul a 500 de agentii de turism, dar si prin crearea unui site specializat turism-transilvania.ro, pentru care compania asteapta 1.000 de vizitatori unici pe zi.

La finalizarea acestui proiect, oficialii asociatiei se asteapta la o crestere de 15% a numarului de rezervari in zona obiectivelor promovate. Proiectul are o valoare totala de peste 887.000 lei, din care valoarea eligibila este de 680.000 lei. Din valoarea eligibila, finantarile nerambursabile cumuleaza peste 660.000 lei. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 15 luni.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter