TURISM

Romania a promovat turismul balnear la un targ din Londra

08 noiembrie 2011, ora 14:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4e317e6c35eaa.jpg
Romania a promovat turismul balnear in cadrul targului World Travel Market, desfasurat in perioada 7-10 noiembrie la Londra.
In prima zi a targului, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat pentru operatorii de turism britanici Ghidul Turismului Balnear, primul material de acest gen realizat in Romania in ultimii 20 de ani. La prezentare au participat 11 companii britanice.
Ghidul lansat la Londra contine informatii despre traditia, factorii terapeutici, facilitatile de tratament, indicatiile terapeutice, spatiile de cazare si alte posibilitati de petrecere a timpului liber pentru 34 de localitati din Romania cu infrastructura balneara si care au mari posibilitati de dezvoltare. In cadrul actiunilor de dezvoltare a turismului balnear, pe langa fondurile alocate dezvoltarii infrastructurii de turism si promovarii, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a inceput activitatea de selectare si licentiere pentru acele localitati care ofera conditii de cazare si tratament in conformitate cu standardele internationale.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter