TURISM

Romania a semnat memorandumul pentru "Ruta Culturala Turistica a Imparatilor Romani". Vezi ce presupune proiectul

26 februarie 2012, ora 15:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza.jpg
Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Eugen Curteanu, a semnat vineri, la Belgrad (Serbia), Memorandumul de Intelegere cu privire la cooperarea in cadrul proiectului "Ruta Culturala Turistica a Imparatilor Romani".


Romania a decis, in anul 2010, sa participe, alaturi de Serbia, Bulgaria si Croatia, la initiativa de infiintare a traseului turistic "Drumurile imparatilor romani", care sa includa vizite la obiective cu rezonanta istorica, situate de-a lungul unor foste rute ale Imperiului Roman, inclusiv in tara noastra.

Itinerariul ar cuprinde drumuri romane, apeducte si amfiteatre din Serbia, Croatia si Bulgaria, de la noi cele mai importante obiective situandu-se in Constanta.

Potrivit MDRT, semnarea de catre ministerele de resort din Romania, Bulgaria, Croatia siSerbia a memorandumului prezinta o importanta aparte pentru dezvoltarea turismului in regiune, intarind relatiile de cooperare existente in acest domeniu si creand noi oportunitati pentru intensificarea relatiilor bilaterale.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter