TURISM

Statiunea Mamaia se confrunta cu pene de curent in plin sezon

03 august 2010, ora 14:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mamaia.jpgmedie.jpg
Hotelierii din Mamaia, cea mai vizitata statiune de pe litoral, sustin ca nu-si pot desfasura activitatea in conditii normale deoarece se intrerupe periodic alimentarea cu energie electrica si cer societatatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid.
"Tinand cont de faptul ca in Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrica, curentul se intrerupe periodic in statiune si, implicit, in cadrul hotelurilor, restaurantelor si teraselor, Asociatia Patronala Mamaia solicita societatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid in acest sens", se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Nicolae Bucovala, presedintele asociatiei, considera ca intreruperea energiei reprezinta o sfidare la adresa tuturor firmelor din zona, care primesc constant plangeri din partea clientilor si amenintari cu actionarea in instanta.

"In nordul statiunii, curentul a fost intrerupt luni intre orele 15:00 si 22:00. Si zilele trecute au fost intreruperi ale energiei. Credem ca cei de la Enel ar trebui sa redimensioneze investitiile in statiune, pentru ca nu mai fac fata", a declarat Nicolae Bucovala, citat de Mediafax.El spune ca, tot luni, bulevardele din statiune nu au fost luminate pana la ora 22:00.

"Din cauza intreruperii energiei electrice, luni au ramas blocati in telegondola mai multi turisti", a adaugat Bucovala.

Asociatia Patronala Mamaia reuneste reprezentantii a peste 40 de hoteluri din statiune.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter