- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Travel Splendid – Vacante in stil splendid! (P)

27 Jul, 15:51 • Redactia DailyBusiness
Cei pasionati de calatorii si vacante care doresc sa afle ultimele noutati din acest domeniu vor fi incantati sa descopere un nou blog de travel care isi propune sa devina un punct de referinta in industria turismului.
Travel Splendid - Vacante in stil splendid! (P)

www.travelsplendid.ro

este locul unde pasiunea, viziunea, experienta si informatia se impletesc in mod ideal pentru a realiza un proiect de succes.

Echipa nostra a studiat, s-a specializat si a experimentat din plin domeniul turismului pentru a oferi acces rapid si direct la informatie. Ceea ce ne dorim este sa va transmitem un strop din pasiunea noastra si astfel, sa va starnim interesul si curiozitatea de a explora si de a calatori impreuna cu noi!

Ceea ce ne confera autenticitate consta in combinatia unica dintre dorinta de inovare in domeniul turismului online din Romania, o echipa pasionata si bine pregatita si ambitia lansarii unui proiect inedit – primul sistem complet de rezervari online cu continut dual (romana si engleza) destinat atat pietei romanesti cat si celei internationale.

www.travelsplendid.ro este avanpremiera lansarii site-ului de rezervari online SplendidGO, programat sa se lanseze la sfarsitul anului in curs, care apartine agentiei tour-operatoare Splendid Voiaj din Constanta. Aceasta este prima agentie de turism din Romania care va oferi servicii de online booking pentru pachete de vacanta, camere de hotel si bilete de avion, in timp real si cu plata online, atat pentru turisti, cat si pentru agentii de turism.

„Poza ta de vacanta, in stil Splendid!”

Pe blogul www.travelsplendid.ro am lansat un concurs care va trimite la mare!

Puteti castiga unul dintre cele trei week-end-uri de vis in Mamaia, doar daca trimiteti o poza reprezentativa pentru stilul vostru de vacanta, insotita de o descriere in care sa ne spuneti de ce este speciala aceasta poza. Oferim cazare si cate o sedinta de sauna pentru 2 persoane la Hotel Splendid, 4 stele din Mamaia. Va invitam sa participati accesand sectiunea www.travelsplendid.ro/concurs.