- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom anuleaza 5 curse internationale de pe aeroportul Cluj, intre 22-26 martie

03 Mar, 11:56 • Redactia DailyBusiness
Linia aeriana Tarom va anula cinci curse internationale de pe aeroportul International Cluj in perioada 22-26 martie, ca urmare a inchiderii aeroportului in aceasta perioada.
Tarom anuleaza 5 curse internationale de pe aeroportul Cluj, intre 22-26 martie

Aeroportul International Cluj-Napoca se va inchide timp de patru zile (22-25 martie), pentru realizarea unor lucrari la pista de aterizare-decolare.

Zborurile internationale catre Malpensa, Frankfurt, Madrid, Viena si Bologna sunt anulate in intervalul 22 – 25 martie.

De asemenea compania Tarom va anula si zborul Bucuresti- Cluj din 21 martie, Bucuresti – Cluj – Bucuresti din 22 martie, 24 si 25 martie, Cluj – Bucuresti din 24 martie si 26 martie.

Reprezentantii Tarom nu au estimat care vor fi pierderile suferite de companie in aceasta perioada.

Restul zborurilor interne (spre si dinspre Cluj), care nu au fost anulate in intervalul 22 – 25 martie, vor opera de pe Aeroportul International Targu Mures.

Exceptii de la anulari fac zborurile din data de 22 martie 2008, in afara orelor de restrictie, cand va opera cursa Cluj – Bucuresti.

In data de 26 martie, in afara orelor de restricitie, va opera si zborul Bucuresti – Cluj cu programul modificat: decolare de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora 06:20 si aterizare pe Aeroportul International Cluj la ora 07:10.