- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom anuleaza zborurile de miercuri spre Grecia ca urmare a grevei controlorilor de trafic

14 Dec, 15:52 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana Tarom a anuntat marti ca va anula miercuri, 15 decembrie, cursele intre Romania si Grecia din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Grecia.
Tarom anuleaza zborurile de miercuri spre Grecia ca urmare a grevei controlorilor de trafic

Astfel, cursele Bucuresti – Atena – Bucuresti si Bucuresti – Salonic – Bucuresti de maine (miercuri, n.r.), au fost anulate, au transmis reprezentantii Tarom.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Cu o cifra de afaceri de 191,4 milioane de euro in 2009, Tarom este transportatorul national al Romaniei, membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din anul 1993 si al Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din anul 2000.

In sezonul de iarna 2010 – 2011, compania opereaza in 49 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

In primele 7 luni ale anului 2010, compania Tarom a transportat peste 1,12 milioane de pasageri iar gradul mediu de incarcare a fost de 61%, in crestere cu peste 8 puncte fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru anul 2010, Tarom estimeaza peste 2 milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60%.