TURISM

Tarom lanseaza serviciul SkyPriority

06 aprilie 2012, ora 13:59, autor(i): Adrian Negrescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tarom.jpg
Compania aeriana Tarom a anuntat lansarea SkyPriority, incepand cu a doua jumatate a lunii mai, aunui pachet special creat pentru a aduce beneficii pasagerilor First/Business Class si membrilor SkyTeam Elite Plus (inclusiv membrilor Flying Blue Gold si Platinum).Printre primele aeroporturi unde va fi lansat SkyPriority se numara cele din Cluj, Timisoara, Londra (Heathrow) si Amsterdam (Schiphol). Pachetul include facilitati precum prioritate la check-in, predarea bagajelor, ticketing si transfer, imbarcare, livrarea bagajelor si alocarea unor trasee distincte in anumite aeroporturi (fast-track) pentru zonele de securitate si imigrare.

Pasagerii eligibili SkyPriority (clientii First/ Business Class si membrii SkyTeam Elite Plus) vor avea marcat indicativul SkyPriority pe cartile de imbarcare. Aeroporturile din intreaga lume, participante in proiect vor avea zone delimitate si semnalizate pentru fiecare din serviciile oferite in acest proiect. Proiectul SkyPriority a fost lansat in 1 martie 2012 in anumite aeroporturi din reteaua SkyTeam si va continua sa se dezvolte pe parcusul anului 2012, ajungand pana la inceputul anului 2013 la aproximativ 1000 de aeropoturi.

Pasagerii SkyTeam Elite Plus vor primi informatii personalizate despre SkyPriority, prin corespondenta trimisa de fiecare program de fidelizare SkyTeam in parte, in cazul pasagerilor TAROM fiind vorba de Flying Blue. SkyPriority este un produs SkyTeam si reprezinta cel mai mare proiect colectiv al aliantei, de pana acum, special creat sa ofere servicii aeroportuare prioritare clientilor de top.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 19:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter