TURISM

Topul celor mai cautate destinatii exotice in 2016

04 martie 2016, ora 10:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Caraibe 1 (1).jpg
Anul acesta românii au profitat din plin de perioada promoțiilor și reducerilor de tip early booking, dar și de promoțiile companiilor aeriene pentru a-și rezerva sejururi în destinații exotice, potrivit Eturia.

Agenția de turism Eturia, specializată în vacanțe în destinații îndepărtate, a înregistrat o creștere spectaculoasă de 70% a numărului de rezervări față de aceeași perioadă a anului trecut, pentru destinațiile exotice din portofoliul său.

De două ori mai multe cereri pentru vacanțe în destinații exotice

În primele două luni ale anului trecut, Eturia a primit peste 1.100 de cereri de vacanțe în destinații exotice, în timp ce anul acesta numărul cererilor a depășit 2.200.Conform consultanților companiei, creșterea se datorează în principal prețurilor reduse din prima perioadă a anului, reducerilor la biletele de avion practicate de majoritatea companiilor aeriene de linie, dar și rezervărilor făcute în avans de agenție. Au contribuit considerabil și rezervările făcute pentru sejururi în perioada Valentine’s Day, a vacanței copiilor, Dragobete, dar și 1 - 8 Martie.

„Această creștere a solicitărilor vine pe fondul unei preferințe crescute a românilor pentru vacanțele în destinații exotice care se manifestă în ultimul an, combinată cu perioada de reduceri și early booking, ce au condus la un număr semnificativ mai mare de români care au optat pentru vacanțele din portofoliul nostru", a declarat Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.

Cele mai căutate destinații: Thailanda, Maldive, Mauritius, Republica Dominicană, Cuba, Mexic  

Cele mai căutate destinații în această perioadă sunt cele de plajă: Maldive, Thailanda, Republica Dominicană, Mexic, Cuba sau Mauritius. De asemenea, românii se îndreaptă și către țările din America Latină, în special Argentina, Chile, Columbia, Peru sau Brazilia, datorită vremii calde din această perioadă în emisfera sudică, dar și tezaurului cultural și frumuseților naturale din aceste țări.

În schimb, există și cereri pentru destinații mai puțin vizitate până acum, cum ar fi Noua Zeelandă, Madagascar, Coreea de Sud, Nicaragua, Honduras sau Cambodgia, dar și solicitări pentru țările de pe continentul african: Zanzibar, Tanzania, Africa de Sud, Zambia sau Kenya, unde românii pot experimenta un safari într-unul dintre parcurile naționale africane și pot admira animalele sălbatice în habitatul lor natural.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Miercuri, 25 Aprilie 2018, 06:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter