TURISM

"Triunghiul manastirilor" din Delta s-a inaugurat dupa o investitie de 75 mil. lei

31 august 2011, ora 14:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Manastiri.JPG
Triunghiul Manastirilor din Delta, un proiect care a costat 75 milioane de lei, fost inaugurat la finalul saptamanii trecute, scrie pe blogul personal Elena Udrea, Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale.

Proiectul consta in reabilitarea a 38,2 km de drum, care leaga 3 manastiri din Dobrogea: Celic Dere, Saon si Cocosu. Banii au fost obtinuti din fonduri europene.

"Costurile se aflau la limita superioara pe care ne-o permiteau contractele cu fonduri europene. Am reusit insa sa facem economii de la alte licitatii si iata ca, la un an distanta de la demararea lucrarilor,am reusit sa inauguram acest proiect", mentioneaza Udrea.

In timpul acestei vizite, ministrul a verificat stadiul constructiei miniportului turistic. Proiectul a fost demarat in 2009, constructia ar trebui finalizata in acest an."Saptamana trecuta am fost la Sulina si Sfantu Gheorghe si am verificat, printre altele, stadiul investitiei in miniportul turistic", scrie ministrul pe blogul sau.

Miniportul turistic va fi amenajat in localitatea Sf Gheorghe, valoarea proiectului ridicandu-se la 27 milioane de lei. Investitia apartine Consiliului Judetean Tulcea, Ministerul Turismului fiind cofinantator cu o investitie de 11 milioane de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 19:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter