TURISM

Unde isi petrec concediile bogatii planetei

29 martie 2010, ora 17:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
plaja2.jpg
Jurnalistii de la Forbes au alcatuit o lista cu locurile unde-si petrec concediile unii dintre cei mai bogati oameni din lume, printre care Bill Gates si Oprah Winfrey.
De cand s-a retras oficial de la carma Microsoft, in iunie 2008, Bill Gates calatoreste adesea in interes de serviciu, pentru fundatia nonprofit Bill & Melinda Gates. Cand are nevoie de o pauza dupa zilele de munca toride din Africa, unde fundatia isi deruleaza majoritatea operatiunilor, Gates se urca in elicopter si pleaca la statiunea sa de schi din Groenlanda de Vest. In aceasta statiune nu sunt lifturi pentru schiat si nici alte persoane.

Oprah Winfrey si-a cumparat proprietati de vacanta in Maui si Montecito, California, pe ultima din urma denumind-o "Promised Land". Totusi, cand vrea sa vada apa clara precum cristalul si palmierii din Caraibe, ea se intoarce la
"locul de joaca" din Antigua, unde ii are ca vecini pe Eric Clapton si Giorgio Armani. La fel ca si vila lui George Clooney din Lake Como, casa de vacanta a lui Oprah este trecuta in traseele turistice ale multor barci care traverseaza frumoasa coasta.

Paul Allen, cofondatorul Microsoft, isi petrece majoritatea concediilor pe Octopus, un yacht imens ale carui costuri de intretinere se ridica la 10% din valoarea initiala de cumparare, adica 20 mil. dolari. Hotelul plutitor de cinci stele este dotat cu piscina, teren de baschet, sala de teatru, doua elicoptere, un submarin pentru 10 persoane, o punte pentru jet-schi si o echipa de angajati de 60 de persoane.Pentru mai multe informatii, cititi aici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 00:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter