TURISM

Vacanta cu umor colorat: Cum arata satul lui Popeye Marinarul din Mediterana (Foto)

23 martie 2014, ora 11:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
popeye1.jpg
Il stim ca eroul care capata puteri uriase dupa ce mananca spanac, inspirandu-i pe copii sa ii urmeze exemplul. Odata un personaj de desene animate popular, Popeye Marinarul s-a retras din äprimetimeö, dar inca ramane in inimile celor care l-au cunoscut in copilarie. Cei care vor sa se lase in voia amintirilor pot face o excursie in Mediterana, unde vor avea o mica surpriza.

Ascuns intr-un golf din mica insula Malta, satul lui Popeye, denumit Sweetheaven, este un mic paradis plin de forfota.áSatul, care numara 19 casute de lemn pictate in culori vii, a fost construit special ca decor pentru filmul Popeye din 1980, cu Robin Williams in rol principal. Dupa filmari, satul a fost transformat intr-un muzeu in aer liber, un parc de amuzament, probabil una dintre marile atractii turistice din Malta.Constructia satului a inceput in 1979 si a durat 7 luni. Deoarece nu erau paduri pe insula, lemnul a trebuit sa fie transportat din Olanda, iar tigla de acoperis a fost importata din Canada.In afara satului, echipa de productie a construit un dig de circa 75 de metri, pentru a se asigura ca decorul filmului va fi protejat de valuri si maree.

Poti sa ii ôprinziö pe Popeye si restul gastii ľ Olive Oyl, Bluto, Sweetpea si Wimpy 7 zile pe saptamana in Sweetheaven. Se organizeaza mereu show-uri, exista locuri de joaca, muzee, circuite, sala de cinema si alte activitati destinate familiilor. Parcul este deschis pe tot parcursul anului. Vezi aici hotelurile disponibile in zona.

Sursa: Whenonearth.net
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Ianuarie 2021, 01:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter