TURISM

Veste buna pentru turisti: Hotelurile de la munte vor scadea tarifele cu pana la 5%

18 octombrie 2012, ora 06:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
munte.jpg
Hotelurile din statiunile montane vor scadea tarifele cu pana la 5% incepand de anul viitor, iar preturile pachetelor in perioada sarbatorilor de iarna vor ramane la nivelul anului trecut, a declarat Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).

"Scaderea preturilor se explica prin faptul ca zona de turism montan este singura parte a turismului intern care nu a inregistrat cresteri in aceasta vara. Au fost hotelieri care au investit in promovare si au inregistrat cresteri, dar in general numarul de turisti din acest an nu l-a depasit pe cel de anul trecut", a spus Raducan, prezent la Bursa de Turism Montan de la Predeal, organizata de FPTR, citat de Mediafax.

El a adaugat ca tarifele pentru pachetele de Craciun si Revelion de la munte vor ramane la nivelul anului trecut.

Principalul motiv al stagnarii numarului de turisti in hotelurile de la munte a fost lipsa promovarii interne a turismului montan.

Reprezentantii FPTR spun ca statul nu a contribuit in acest an cu bani pentru promovarea turismului intern, in general, pe piata interna, iar turismul montan a fost neglijat in ultimii ani.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter