TURISM

Vrei o afacere "la cheie" cu 15.000 de euro? Franciza EXIMTUR este solutia! (P)

19 iunie 2013, ora 14:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Eximtur.jpg
Un studiu recent realizat de compania GfK releva faptul ca trei din patru romani considera ca in urmatorii zece ani antreprenoriatul va fi mai important sau cel putin la fel de important ca in prezent. Conform aceluiasi studiu, trei din zece romani vor sa aiba propria afacere.

Fara discutie, antreprenoriatul poate deveni motorul de crestere economica in Romania si poate contribui substantial la formarea unei clase de mijloc puternice care sa genereze prosperitate in societate.

Este adevarat insa, ca foarte multi dintre cei care intentioneaza sa-si deschida o firma au dileme cu privire la modelul de business si la domeniul de activitate pe care sa-l aleaga.

O solutie reala la toate aceste probleme o reprezinta franciza EXIMTUR. Avantajele unui astfel de sistem sunt legate, in principal, de posibilitatea lansarii unei afaceri la cheie in domeniul agentiilor de calatorii, intr-o retea deja functionala si performanta, capabila sa furnizeze servicii complexe si complete in acest domeniu, in conditiile pastrarii independentei afacerii.
Galerie Foto
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria

Avantajele achizitonarii unei francize EXIMTUR:Branding si promovare.
Cei care decid sa intre intr-o asemenea afacere vor utiliza marca si brandul EXIMTUR, unul dintre cele mai puternice branduri din turismul romanesc. Compania EXIMTUR este cea mai mare agentie de calatorii din tara, cu capital 100% romanesc Francizatii EXIMTUR vor fi inclusi in programul centralizat de promovare desfasurat de EXIMTUR (participari la targuri, editare de brosuri si cataloage, marketing online, promovare TV/radio, campanii de presa, concursuri, evenimente).

Formare profesionala, training si asistenta continua. Francizatul EXIMTUR va avea la dispozitie un manual complet de proceduri scrise cu privire la organizarea activitatilor, elaborate in sistem ISO; Managementul companiei francizate si agentii de calatorii vor beneficia de training in mod gratuit si constant din partea EXIMTUR, precum si de suport de specialitate 24 ore din 24 asigurat de echipa EXIMTUR.

Tehnologie moderna
Compania francizata va avea acces gratuit la sisteme soft de rezervari/vanzari bilete avion, servicii de cazare, pachete turistice in tara si in strainatate; Francizatului va putea achizitiona la costuri foarte accesibile solutii soft de back-office gestiune si facturare/contabilitate a activitatii agentiei.

Avantaje comerciale
Compania francizata va dispune de o politica comerciala atractiva, cu tarife de serviciu si grila de comisioane gandite pentru o crestere graduala a vanzarilor si o rata mai mare a profitabilitatii agentiei francizate; Compania francizata va avea acces la facilitati si reduceri comerciale, derivate din contractele de volum ale retelei EXIMTUR.

Durata estimata pentru implementarea francizei EXIMTUR De la momentul luarii deciziei de implementare de catre francizat, perioada este de circa 3 luni.

Taxa de francizare EXIMTUR este de: 2.000 de euro, platibila o singuradata, la semnarea contractului,iar redeventa anualaeste de 500 de euro.

Investitia initiala estimata pentru implementarea francizei: intre 5.000 de euro si 10.000 de euro, pentru agentii nou- infiintate (amenajare sediu, dotare sediu, echipamente, decorare interior si exterior etc).

Informatii generale si contracte francize: [email protected]
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter