TURISM

Wizz Air intrerupe sistemul de rezervari in weekend. Vezi cand se poate accesa site-ul (Update 1)

21 iunie 2012, ora 12:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
wizz_air2.jpg
Site-ulá Wizz Air va fi intrerupt in weekend din cauza unor lucrari de mentenanta, dar rezervari noi, check-in online si eventuale schimbari ale rezervarilor se pot realiza in anumite intervale de timp in perioada 22-24 iunie, a anuntat joi compania aeriana.

Serviciul de noi rezervari va fi intrerupt de pe 23 iunie, ora 22.00, pana pe 24 iunie, ora 17.00.

Check-in-ul online nu se va putea realiza de pe 22 iunie, ora 22.00, pana pe 24 iunie, ora 17.00.

Schimbari ale rezervarilor nu vor fi posibile in intervalul 23 iunie, ora 22.00 - 24 iunie, ora 17.00.Toate functiunile site-ului wizzair.com se vor intoarce la normal pe 24 iunie, incepand cu ora 17.00, potrivit reprezentantilor companiei.

Wizz Air intrerupe sistemul de rezervari (Articol initial)

20 iunie 2012, ora 18:36 
wizz.jpg
Site-ul Wizz Air va fi inchis pentru doua zile, 22-24 iunie, din cauza unor lucrari de mentenanta, astfel ca sistemul de rezervari va fi intrerupt, a anuntat miercuri compania.

Sistemul de rezervari si website-ul Wizz Air vor intra intr-un proces de mentenanta pentru 53 de ore, pe parcursul a doua zile, de pe 22 iunie la pranz, pana pe 24 iunie, ora 17:00.
á
Pasagerii care vor calatori in week-end-ul 22-24 iunie trebuie sa se asigure ca si-au efectuat check-in-ul online si ca si-au printat tichetul de imbarcare si itinerariul inainte de a pleca spre aeroport.

Toate schimbarile, noile rezervari si check-in-ul online nu vor fi disponibile pe wizzair.com pe parcursul week-end-ului.

Wizz Air isi cere scuze pentru neplacerile cauzate de aceste lucrari necesare pentru sistemul de rezervari si website.
á
ôDaca veti calatori in acest week-end va rugam sa va efectuati check-in-ul online si sa printati tichetul de imbarcare pana vineri la pranz (22 iunie). Echipa Wizz Air depune eforturi pentru a restabili buna functionare a wizzair.com. Ne cerem scuze pentru orice incovenient creatö, a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 18:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter