Corina Chira: Despre Investitii : Companii

Aviva Investors Romania redevine Certinvest

01 noiembrie 2010, ora 19:56 | 852 afisari | in Companii, Finante-Banci, Burse
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
logo Certinvest-creator.JPG
Cu mare bucurie va anunt ca Aviva Investors Romania a redevenit Certinvest. Iata cateva detalii despre aceasta schimbare, extrase din comunicatul de presa:

Incepand cu 1 noiembrie, Aviva Investors Romania revine la denumirea Certinvest in urma procesului de management buyout. Compania isi propune sa creasca activele cu cel putin 50% anual in urmatorii trei ani si sa lanseze primul serviciu integrat de asset management din Romania.


Astazi Certinvest este liderul administratorilor independenti, din perspectiva activelor aflate in administrare si a ritmului de crestere din ultimul an>, declara Eugen Voicu, Director General Certinvest.
Cu o cota de piata de 38% pe segmentul portofoliilor administrate, Certinvest este al doilea administrator de portofolii private de pe piata romaneasca, la 30 septembrie 2010. Pe segmentul de retail, deserveste aproximativ 11,000 de clienti.

La inceputul anului viitor, Certinvest va lansa o companie de multi-family office (MFO) ce ofera clientilor de tip Ultra High Net Worth servicii de trust, concierge, optimizare fiscala si administrare a investitiilor. Conceptul va fi lansat in premiera pe piata romaneasca, primii clienti de MFO venind din randurile clientilor de portofolii private pe care le administreaza compania.

In ultimele luni Certinvest si-a marit echipa cu inca trei profesionisti. Cei 19 membri ai echipei Certinvest sunt condusi de Consiliul de Administratie, format din: Eugen Voicu - CEO, Horia Gusta - Director General Adjunct si Razvan A. Rusu - Director de Investitii.

Societatea de administrare Aviva Investors Romania a fost rascumparata printr-un proces de management buyout de dl. Eugen Voicu. Astfel, prin decizia CNVM nr. 1171 din 14 septembrie 2010, a fost autorizata tranzactia de vanzare – cumparare a societatii de administrare a investitiilor Aviva Investors Romania de catre Eugen Voicu.

Revenirea la denumirea Certinvest inseamna revenirea la abordarea puternic antreprenoriala, la independenta si flexibilitatea prin care s-a facut cunoscuta compania. Certinvest este unul dintre cei mai dinamici si inovatori administratori de pe piata, valorificand expertiza si know-how-ul acumulate in cadrul Grupului Aviva, pastrand standardele la care s-a aliniat. Data de 1 noiembrie constituie data de lansare a primului fond Certinvest, fondul Capital Plus (pe atunci Credit Fond) pe 1 noiembrie 1994.

Certinvest este primul administrator independent de pe piata, cu o valoare a activelor de peste 88 milioane RON (la sfarsitul lunii octombrie 2010). De asemenea, Certinvest este singurul administrator certificat GIPS (Global Investment Performance Standards) din Romania. In prezent, Certinvest are in administrare active distribuite in 8 fonduri de investitii, dintre care 5 deschise, fiecare dintre ele orientat catre alt tip de investitii precum si 3 fonduri de investitii inchise.

Pentru mai multe informatii despre Certinvest, puteti accesa site-ul www.certinvest.ro. Revenirea la Certinvest schimba si denumirea platformei de tranzactionare online a unitatilor de fond Certinvest, din www.directinvest.ro in www.investonline.ro.

Vreti sa ramaneti la curent cu noutatile Certinvest? Abonati-va gratuit aici si le veti primi pe email.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Corina Chira
Manager Marketing & Comunicare, Certinvest
Corina Chira
Motto personal: A statesman is he who thinks in the future generations. A politician is he who thinks in... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter