Corina Chira: Despre Investitii : Companii

Cum arata piata investitiilor la sfarsitul anului 2010?

14 ianuarie 2011, ora 11:15 | 956 afisari | in Companii, Finante-Banci, Burse
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cel mai nou raport intocmit de Asociatia Administratorilor de Fonduri din Romania referitor la evolutia pietei investitiilor (fonduri de investitii si portofolii private administrate) autohtone la sfarsitul anului 2010 tocmai a fost emis. Iata cateva repere:

- Certinvest continua sa fie liderul administratorilor independenti, conform activelor in administrare, ajungand la active totale de 92,6 milioane RON. De asemenea, compania si-a crescut cota de piata de segmentul portofoliilor private administrate, trecand de 42%, ceea ce corespunde unui nivel al activelor pe acest segment de peste 29 milioane RON

- Pe segmentul fondurilor deschise de investitii, categoria fonduri de obligatiuni, fondul administrat de Certinvest Obligatiuni se afla in topul randamentelor, cu o performanta anuala de 9,6%.
Fondul Certinvest Obligatiuni este premiat cu "medalia de aur" si pentru randamentul obtinut in ultimii 3 ani, 42,9%, dupa cum arata o analiza publicata de Ziarul Financiar.
Si in categoria fondurilor monetare, fondul Certinvest Monetar a inregistrat prima performanta anuala, egala cu 8,9%

- Si pe segmentul fondurilor inchise de investitii, se remarca fondurile administrate de Certinvest, fondul Leader situandu-se in topul performantelor anuale, cu 22,3%.

Consultati tabelele atasate pentru o privire de ansamblu asupra evolutiei industriei. Toate tabelele sunt preluate de pe site-ul Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania.

Cote de piata - 31 decembrie 2010

Performante fonduri deschise de investitii - fonduri monetare si de obligatiuni:

Performante fonduri inchise de investitii:

Vi s-a parut interesant acest articol? Abonati-va aici si veti primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Corina Chira
Manager Marketing & Comunicare, Certinvest
Corina Chira
Motto personal: A statesman is he who thinks in the future generations. A politician is he who thinks in... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Duminica, 18 Aprilie 2021, 04:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter