Emanuel Ceciu: Business IT&C: Internet/New Media

PayPal si Google in Romania, ce urmeaza?

15 mai 2007, ora 11:01 | 2.157 afisari | in Internet/New Media
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sistemul alternativ de plati electronice PayPal a anuntat saptamana aceasta intrarea si pe piata din Romania (printe alte peste 80 de state). PayPal proceseaza acum plati in peste 190 de tari. Nu se pot face plati catre conturi deschise in Romania (deocamdata), dar puteti plati in afara diverse servicii care accepta PayPal. Poate cel mai mare avantaj este ca de acum romanii pot participa la licitatiile de pe eBay, multe dintre ele care acceptau doar plata prin PayPal.

Se pare ca piata din Romania devine din ce in ce mai interesanta pentru marii jucatori. Tot saptamana aceasta Google anunta ca utilizatorii din Romania care folosesc serviciile de tip office (Calendar, Documents, Spreadsheets) beneficiaza de noi servicii gratuite. Google trimite alerte SMS gratuite pentru inregistrarile din Calendar, reamintind astfel utilizatorilor evenimentele importante pe care le au setate in calendar.

Asteptam cu interes intrarea in Romania si a serviciilor Google Checkout, Microsoft AdCenter si Microsoft Office Live.

Ce servicii folositi acum? Ce servicii oferite in prezent doar in strainatate ati dori sa folositi si in Romania?
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
doruM a spus:
15/05/2007 14:37
Google calendar este o chestie foarte utila, dar nu stiu daca la fel de reliable ca Microsoft Office. Prin funcitii inovatoare ca alerta prin SMS pot insa sa le ia "fatza" lui MIcrosoft.

Sunt multe servicii care n-au corespondent inca in RO, de exemplu nu avem inca site-uri adevarate de price si offer comparison pe diverse categorii de produse (nu doar IT&C).
 
CATRINEL a spus:
19/05/2007 21:33
E EXECELENT CA VOM AVEA "payPal " IN ROMANIA ! BRAVO !!!!

cind vine in romania "craiglist" -ul sau ceva asemanator sa putem vinde si/sau cumpara produse intre noil, oamenii de rind, facind reclama a ceea ce dorim sa vindem cu un ad si cu poze ? eu locuiesc in USA , urmeaza sa vin in romania si voi duce lipsa acestui site. retineti'CRAIGLIST" e deja in ungaria, polonia, ....eu le-am scris, dar nici un raspuns pina acum. thanx.
 
Emanuel Ceciu
Account Technology Specialist, Microsoft Romania
Emanuel Ceciu
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Marti, 26 Mai 2020, 10:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter