Florin Rau: Resurse Umane: Altele

Formular Evaluare Performanta si Dezvoltare Salariat

20 august 2009, ora 20:09 | 20.208 afisari | in Altele
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
evaluare-performanta.jpg
In primul meu articol despre Evaluarea Performantei si Dezvoltarea Salariatilor - vezi http://www.rauflorin.ro/evaluarea-performantei-si-dezvoltarea-salariatilor/ - defineam Performanta ca fiind obtinere de Rezultate in conditii de Calitate si incadrare in Costuri, cu respectarea Termenelor negociate, desfasurand o activitate ce iti permite sa fii Tu insuti, sa te Dezvolti, sa Comunici si sa Lucrezi eficient impreuna cu Echipa din care faci parte, sa intalnesti Satisfactia si Multumirea de sine.

Tot acolo, mentionam ca acest instrument de management ofera posibilitatea alinierii obiectivelor individuale ale angajatului cu obiectivele organizatiei, corelarea strategiilor functionale ale compartimentelor, dezvoltarea organizationala si motivarea (sau demotivarea) salariatilor. Ofera doar posibilitatea, restul depinzand de ce doreste efectiv organizatia respectiva.

Ca pas firesc, va propun acum un model de Formular de Evaluare Performanta si Dezvoltare Salariat. Luand ce este bun din el, ce vi se potriveste, puteti dezvolta propriul formular - in cazul in care nu aveti deja unul - sau il puteti imbunatati pe cel existent, daca vi se pare util sa faceti acest lucru.

Pentru o mai buna intelegere a formularului, recomand citirea integrala a articolului de Evaluare accesand adresa http://www.rauflorin.ro/evaluarea-performantei-si-dezvoltarea-salariatilor/

Forma bucatelita a formularului se datoreaza restrictiilor de publicare a imaginilor.Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti alaturi in MarelePrezentContinuu. Pe curand.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Florin Rau
Specialist HR
Florin Rau
Scurta carte de vizita In cateva cuvinte, sunt Florin Rau / http://www.rauflorin.ro /  pasionat de... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 06:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter