Florin Rau: Resurse Umane: Altele

Timpul si Placerea

06 septembrie 2009, ora 21:34 | 3.216 afisari | in Altele
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
timp.jpg
Toti suntem in vizita in acest moment si loc. Suntem doar in trecere. Am venit sa observam, sa crestem, sa iubim si sa ne intoarcem acasa. Intelepciune australiana

Stiind unde trebuie s-ajungem, ne-alegem parintii...daruiti cu ceva Timp, c-un Ceas si-o Minte Goala, pornim la drum...ne facem intelesi prin Plans, prin Zambet si Atingere, iar mai apoi ne apropiem de Cuvinte, si nu ne mai dezlipim de ele...ne intalnim cu Timpul ca Nume si Inteles...paradoxal, traim Copii plini de dorinta de-a fi mari, si Mari, plini de amintirile si nostalgia Copilariei.

Timpul e corelat cu Placerea Lucrului, a Faptei si-a Trairii. Se Contracta sau se Dilata dupa cum Placerea exista sau nu. Prin Placere alegem Cum si Cat Traim...nu in sens fizic, ci-n mintea noastra...da, cred ca durata vietii e cea din Mintea noastra.

Referitor la Cum si Cat :descoperind Placerea, Clipa devine Intensa si Scurta desi Timpul Real e Lung...Timpul Trait se contracta, facand loc mai multor Clipe Viitoare...Se-ntampla invers, de nu gasim Placerea: Clipa Traita devine Monotona si Lunga cat o zi de post - desi timpul Real e Scurt - iar Viata se dilata, ocupand locul altor Clipe Viitoare ce poate nu vor mai apare niciodata in viata noastra...De noi depinde numarul clipelor !

Ideea e sa faci sa-ncapa cat mai multe Trairi si Fapte purtate cu Placere. Sa ai timp sa Observi, sa Cresti, sa Iubesti si sa te Intorci Acasa... Asa transformi Timpul in Prietenul tau si te bucuri de Viata.

Va doresc sa va fie bine cu voi si cu cei pe care-i aveti aproape in MarelePrezentContinuu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Florin Rau
Specialist HR
Florin Rau
Scurta carte de vizita In cateva cuvinte, sunt Florin Rau / http://www.rauflorin.ro /  pasionat de... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Joi, 24 Septembrie 2020, 01:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter