Haris Zachariades: Avantajele tehnologiei Cloud: Internet/New Media

Mobilitatea, trend de top pe piața de Cloud ERP

26 ianuarie 2015, ora 15:30 | 269 afisari | in Internet/New Media, Software
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mobilitatea este una dintre cele mai importante și coerente tendințe pe piața de Cloud ERP.
Cererea pentru soluțiile Cloud ERP a crescut exponențial în ultimii ani, acestea fiind mai puțin costisitoare și mai ușor de implementat decât cele în varianta on-premise. 

Este din ce în ce mai cunoscut faptul că soluțiile Cloud ERP au ajuns să fie o necesitate. În același timp, mobilitatea este una dintre cele mai importante și coerente tendințe pe piața de Cloud ERP. Numărul utilizatorilor de gadget-uri este în creștere și la fel este și nevoia lor de aplicații menite să fluidizeze activitățile de zi cu zi. Drept urmare, evoluția dispozitivelor inteligente a accelerat, iar utilizarea de smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile nu dă semne că ar încetini. Forța de muncă devine din ce în ce mai mobilă, iar cererea de flexibilitate și capacitatea de a accesa informații din varii locații este și mai mare.

Prin urmare, dezvoltatorii de software de business au început să integreze sisteme de Cloud ERP în aplicații inteligente. Este un lucru care urma să se întâmple oricum mai devreme sau mai târziu, iar în prezent mobilitatea reprezintă una dintre destinațiile principale ale investițiilor în industria de IT&C.

Acest lucru este deosebit de important, deoarece dispozitivele inteligente și sistemele Cloud ERP au creat în ultimii ani o simbioză aproape perfectă.

Este o mare diferență între a avea o bază de date cu câteva instalări găzduite în Cloud și a gestiona o bază de date cu mii de instalări (Cloud ERP). Cloud ERP se referă la "Software as a Service" sau "SaaS ERP" și permite utilizatorilor să închirieze soluția ERP și infrastructura adiacentă (serverele, back-up-ul necesar, recuperarea de date, securitate, mentenanță, etc.). Această opțiune are de obicei un preț lunar per utilizator. În esență, utilizatorii achiziționează exclusiv acel ceva de care au nevoie. În plus, întreg procesul de implementare este mult mai rapid, iar upesgrade-urile sunt nelimitate și automate. 

Cu ajutorul soluțiilor și serviciilor Cloud ERP, companiile pot reduce costurile de IT, îmbunătăți productivitatea și timpul de lucru, crește vânzările, simplifica și integra mai bine procesele de business, pot avea acces oricând și de oriunde la produse și informații despre clienți, în timp ce top managementul își face o imagine de ansamblu cât mai corectă și poate adopta decizii în timp real.

Mobilitatea asigură flexibilitate și organizarea eficientă a datelor și a sarcinilor, acestea devenind mai ușor de gestionat, în orice moment și din orice locație.

Companiile au început deja să își perfecționeze capacitatea de a folosi cât mai mult și a beneficia din plin de avantajele mobilității. Instalarea unei soluții mobile de tip Cloud ERP reprezintă un plus important.

Este doar o chestiune de timp - și nu va fi mult - până când toate companiile, indiferent de mărime, profil sau țara de origine, își vor gestiona operațiunile prin intermediul unui dispozitiv mobil care are o soluție Cloud ERP instalată.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Haris Zachariades
CEO SoftOne Romania
Haris Zachariades
Haris Zachariades conduce SoftOne Romania din pozitia de General Manager, avand mai mult de 30 de ani... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Marti, 24 Mai 2022, 02:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter