Madalin Mancila: Everything about Travel: Turism

Destinatii de Shopping

24 iunie 2010, ora 15:07 | 1.834 afisari | in Turism, Lifestyle
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
As spune ca trebuie sa fi nebun ca in zilele noastre sa promovezi destinatii de shopping dupa care sa mai ai si pretentii in a le vinde.
Paradoxul vine insa din faptul ca desi suntem o tara foarte saraca din Europa, absolut toate lucrurile sunt mai scumpe decat in alte capitale. Asa ca, indiferent cat de ciudat ar parea, personal chiar incurajez shopping-ul in afara granitelor tarii pentru simplul fapt ca acolo poate ca nu reusim sa economisim mai mult insa cu siguranta reusim sa cumparam mai multe cu acelasi buget.

Asadar, nu rata reducerile din ianuarie si februarie de la Milano, reducerile din ianuarie - februarie si Iunie-august de la Madrid si tot in primele doua luni ale anului importante reduceri la Viena.

Aceste asunt doar cateva exemple ce merita incercate iar concluzia ar fi una singura: In Romania chiar trebuie sa ai bani pentru a merge la shopping, in "afara" iti trebuie doar disponibilitate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Madalin Mancila
Travel Marketer
Madalin Mancila
Pasiunea pentru industria turismului a inceput in urma cu aproximativ 7 ani cand am inceput sa lucrez... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Marti, 09 August 2022, 17:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter