Madalin Mancila: Everything about Travel: Turism

Turism cu autobuzul

28 iulie 2010, ora 16:52 | 2.278 afisari | in Turism, Lifestyle
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Citeam zilele acestea despre proiectul d-nei Udrea prin care vrea sa-i duca pe bucuresteni cu autobuze RATB sa faca turism in Ilfov si Giurgiu.

Cu mare greutate mi-am stapanit rasul zgomotos.

Sunt perfect de acord cu facilitarea transportului catre obiectivele turistice si acum as vrea sa dau un exemplu personal.

Acum un an vroiam sa-i trimit pe ai mei parinti catre o destinatie de tratament din Romania si am inceput cautarile.
Evident am optat pentru programul subventionat de catre stat Balneo pentru toti, sau ceva de genul asta.
Ofertele au fost foarte bune trebuie sa recunosc cel putin din pounct de vedere financiar. Calitativ am indoileile mele vis-a-vis de hotelurile foste comuniste ce reprezentau parte in program.
Buuun, toate bune si frumoase pana aici.
Intrucat ai mei nu au masina proprie iar eu nu eram disponibil in perioada aceea am inceput sa le caut trenuri.
Care credeti ca a fost rezultatul. Nu exista nici un tren direct catre Olanesti, Calimanesti, nu mai vorbesc de Baile Felix sau Covasna.
Am ramas pur si simplu interzis si nu imi venea sa cred ca ai mei nu pot ajuge la destinatii de tratament decat cu nu stiu cate legaturi sau schimbat din tren in microbuz si asa mai departe.

Rezultatul actiunii mele?
Ai mei au ramas acasa desi varsta le permitea o aventura prin trenurile si microbuzele autohtone, poate chiar si un scurt drum prin padurile patriei pe unde microbuzul nu ar fi putut patrunde, pentru ca sosele....

Concluzia nu o mai trag acum pentru ca postez pe un portal extrem de serios si ar fi pacat sa-mi pierd controlul, cel verbal, evident.
Inainte de a incepe acest articol am cautat iarasi ruta Bucuresti -Covasna sa vad ce s-a intamplat intr-un an.
Nimic. NU EXISTA RUTE.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Garlicia Travel a spus:
28/07/2010 18:22
De aceea avti nevoie de consultanta platita.

Ce ziceti daca transmiteti un sms la un numar scurt, la pret de 2 euro si primiti raspunsul detaliat pentru problema dvs.

Pentru situatia de fata va recomandam tren Bucuresti - Brasov, la care sa adaugati pentru 2010 o ora de intraziere, si apoi, legaturi cu microbuzul din fata garii Brasov, spre Covasna.

Uneori Google nu are informati necesara, iar dvs. pierdeti timp.

In Tara Usturoiului totul este posibil, daca doriti va asiguram si serviciu de carat bagaje de la tren spre microbuz, ia daca aveti buget solid va recomandam un rent a car cu sofer, la preturi covenabile.

 
Nicu a spus:
29/07/2010 13:49
Pai nu era mai Ok ca ficiorul parintilor sa-i duca la...bai??
Mai nea Medeline meritau si parintii tai atita lucru, sau nu?
 
Madalin a spus:
13/08/2010 00:03
@ Nicu, parintii mei merita mult mai mult decat atat, insa ideea era alta. Sunt programe dedicate persoanelor cu probleme carora nu le oferi nicio facilitate de transport.
Cam atat. Merci de coment.
 
Trif Diana a spus:
13/08/2010 11:44
Parintii nostri merita absolut tot, cum si noi insemnam tot pentru ei. Asa ca Madutule ar fi bine sa bagi benzina si sa dai o raita prin statiuni, pentru ei...:)
 
Carmen Visalon a spus:
07/09/2010 10:55
3 points of view

1. initiativa MT de a promova masuri concrete care sa faciliteze accesul spre cele mai frumoase manastiri nu mi se pare deloc o greseala strategica, dimpotriva.

2. ideea de a plati cosultanta pentru a junge la Covasna, nu este rea... dar daca vom ajunge sa platim consultanta pentru orice, ne vom trezi intr-o societate de tip kafkian, 100%.

3. daca turismul balnear este atat e greu aceesibil, nu-i bai. Cipru si Spania sunt destinatiile pentru seniori unde bucurestenii pot ajunge relativ usor. transportul cu avionul si tranferul sunt incluse in tarifele promotionale. deci, DE CE SA NE TRIMITEM PARINTII LA OLANESTI CAND EUROAPA ii asteapta?
 
Madalin Mancila
Travel Marketer
Madalin Mancila
Pasiunea pentru industria turismului a inceput in urma cu aproximativ 7 ani cand am inceput sa lucrez... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Marti, 09 August 2022, 17:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter