Mihaela Tudorancea: Resurse Umane: Companii

REPLICA SAPTAMANII

Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Nu, nu e replica lui Ponta "Masina lor de frauda electorala a functionat mai bine", nici a lui Orban care descoperea relativitatea notiunii stanga-dreapta in functie de plasarea in spatiu a celui ce facea aprecierea "Daca cineva sta in capatul acesta de masa noi suntem de dreapta si voi de stanga, daca sta in celalat capat al mesei noi suntem de stanga si voi de dreapta, care o fi adevarul?!" la sedintele de negociere a noului/vechiului Guvern, ci apartine unei candidate:

Duduia, secretara planturoasa cu o extinsa experienta de peste 2 luni (ati citit bine, luni, adica doua grupari a 30-31 de zile) absolventa de limbi straine , aplica pentru... Key Account Manager, pe relatia cu IKA, post mai mult decat complex si pentru care este necesara o experienta de 5-10 ani dintre care minim 3 ani pe un post similar .

Colega mea care a primit aplicatia duducai, i-a trimis un email politicos in care ii multumea pentru aplicatie dar ii explica faptul ca profilul ei nu are nici o legatura cu postul vizat.

Replica duducutei artagoase ne-a lasat fara replica:
Serios? Nu voi decideti asta, eu decid!

Pai, noi ce mai cautam in ecuatia aceasta daca ea decide?!?!?!

Sa mai zica cineva ca nu e replica saptamanii!!
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Andrei a spus:
18/12/2009 13:37
Mai ramanea sa se programeze singura la interviu, sa isi faca ea evaluarea dupa, sa se propuna pe shortlist (la asa replica, o cred in stare) etc.

Intr-adevar, replica saptamanii:).
 
ioana a spus:
21/12/2009 23:21
Domnisoara e hotarata si selfmade woman : si schimba tevile la baie, isi vopseste masina, o inmatriculeaza singurica direct in baza de date a politiei, se amendeaza singura cand trece strada pe rosu, si-a facut operati de apenticida inainte sa se prinda chirurgul, se *** singura. iar tu ii stai in cale. Te-ai crezut Mircea cel Batran la Rovine?
 
elisa a spus:
24/12/2009 18:04
Este si asta o replica dar cea ce nu se spune, dar exista este faptul ca multe persoane care nu sunt bine pregatiti profesional sunt promovati spre angajare pt ca STAU BINE DPDV PSIHOLOGIC .CIUDAT NU !!!!!!!!!!!!!!!!
Psihic duduia e intruchiparea nesimtirii dar si a prostiei.daca stia cum putea sa va sara
 
dino a spus:
11/01/2010 08:09
Avand in vedere experienta ei si postul pe care a aplicat, o asemenea replica era de asteptat. Eu am patit-o invers.
Ma suna o oarecare de firma de recrutare, si imi propune un post de consultant financiar, eu le spun ca probabil au gresit, fiindca eu nu am aplicat niciodata pe un asemenea post, ei nu si nu. Le spun ca nu am nici experienta nici studii in domeniul economic, ei spun ca ma trimit la training, eu le spun ca am deja o cariera in cu totul alt domeniu, ei ca totusi ar trebui sa ii iau in considerare, am scapat de ei spunandu-le ca sub o anumita suma nici nu imi trece prin gand sa ma deplasez pana acolo.
Probabil ar fi trebuit sa sune pe cineva de genul personajului din articol.
 
Mihaela Tudorancea
Managing Partner, Tudorancea & Partners; Managing Partner , Nefertiti Human Capital Consulting
Mihaela Tudorancea
S pecializari:head-hunting, consultanta proceduri si politici HR, consultanta legislatia muncii.... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Luni, 23 Mai 2022, 16:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter