Sergiu Mihalcea: Despre televiziune online si ceea ce ma reprezinta: Companii

Capra avea adidasi albi !

05 ianuarie 2009, ora 17:49 | 1.934 afisari | in Companii, Media & Advertising
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Asta a fost replica unei pustoice de numai opt ani dupa ce familia ei a fost urata de eternii badarani deghizati in colindatori.

Propozitia asta este parca titlu perfect langa niste nume din politica romaneasca alese la intamplare: Mircea Geoana, Emil Boc, Tariceanu.

"Mircea Geoana - Capra avea adidasi albi!"

Paradoxal, politicienilor si ingerilor le sta bine cu aura. Primii pentru ca le-o construiesc cei care stiu cum, cei din urma pentru ca asa este lasat.

Am vazut de sarbatorile astea analize peste analize despre noul Guvern and Stuff. Ce bazaconii sinistre poti spune despre ceva ce nu exista!

Politica si fotbalul acum se aseamana mai mult ca niciodata. Cei din televiziune incearca sa faca show despre ceva ce este aberant de slab. Acum Guvernul este la fel de prolific precum F C Steaua.

E trist sa vezi cum nu ai nici macar un personaj politic care sa aiba ceva dincolo de cuvinte: aura aia de care vorbeam.

M-am amuzat teribil sa vad dupa Revelion cum toate televiziunile au stat aproape 12 ore live de la un colt de intrare pe unde treceau masinile politicienilor la cheful cu Basescu.

Din seria "Capra avea adidasi albi": Mihaela Radulescu.

Era femeia asta de Craciunla televizor chipurile cu copii saraci dar talentati carora le dadea o sansa de expresie.

Si prezinta femeia asta cu o bruma de seriozitate pe un pusti de 14 ani care canta la vioara. Si, in prezentarea lui, se apuca sa spuna despre nu stiu barbat , in masina caruia a fost vazuta ea de nu stiu cine , si ca o ia lumea de amanta, dar ea nu e amanta, dar e treaba ei cu cine e, ca nu e cu nimeni , apoi revine la copilul asta care saracul in afara de George Enescu si visul scenei de la Filarmonica nu avea in cap si nici nu stia ca exista pe lume cuvantul de femeie usoara sau orice alta notiune imorala.

Ma gandeam ca daca tatal copilului aluia ar fi fost in sala cand Mihaela basmea langa copil vulgaritati ce-ar fi fost sa o ia de par live si sa o arunce rotit ca un freesbee...

Asta ca amuzament de inceput intr-o Romanie cu adidasi albi!

In contiunuare televizorul este obiectul total inutil in casa mea.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Sergiu Mihalcea
CEO Italics
Sergiu Mihalcea
Profesional conduc Italics - producator de continut tv online original. Pe DailyBusiness scriu despre... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Luni, 01 Martie 2021, 06:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter