Sergiu Mihalcea: Despre televiziune online si ceea ce ma reprezinta: Media & Advertising

"Romania. Cine plateste?"

08 decembrie 2008, ora 12:38 | 509 afisari | in Media & Advertising, Juridic
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
In fata blocului meu sunt doua gropi paralele de peste 1 metru adancime. Distanta dintre ele este de fix ecartamentul unui autoturism.

Gropile facute, de nici nu ma intereseaza ce institutie, au ingropat pana acum un van Iveco si o Dacie. Oamenii si-au scos singuri masinile rupte in doua, a venit politia, dar gropile au ramas.

Cine plateste pentru ignoranta ? Nimeni.

Asta e marea problema a acestei tari de un mare nimic in care traim. (sau traiesc, mai bine zis, ca sa nu zica nimeni ca vorbesc in numele altcuiva)

"Cine plateste?" ar trebui sa fie sloganul acestei tari cu brand de turta dulce stricata. "Romania- Cine plateste" - "Un produs recomandat de trei aliante bolnave."

Nimeni nu plateste pentru nimic , nimeni nu raspunde de nimic, nimeni nu pateste nimic.

Pentru ca scriu pe un site de business, ca DailyBusiness , sunt sigur ca publicul care acceseaza acest site stie ce inseamna raporturi legale de activitate, stie ca fiecare fapta este o raspundere si fiecare fapta inseamna un cost asumat.

Daca am gandi toti in raporturile de business cum fac cu noi institutiile statului ar trebui sa nu intereseze pe nimeni sa plateasca nici un impozit pana pe 25 ale lunii, ar trebui sa ne doara undeva de siguranta angajatilor ,ar trebui sa dam toti tepe, ar trebui sa fim niste aberanti.

De zile bune, apar la televizor niste politicieni care vor sa isi gaseasca alianta: niste povestitori mucegaiti care mai bine s-ar alia cu bunul simt si carpa de sters praful.

"Romania- Cine plateste" va ramane o perpetua telenovela pentru oamenii multi si slabi care vor prefera intotdeauna circul in locul painii, fara sa isi dea seama de acest lucru.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Sergiu Mihalcea
CEO Italics
Sergiu Mihalcea
Profesional conduc Italics - producator de continut tv online original. Pe DailyBusiness scriu despre... vezi profilul »
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Marti, 20 Aprilie 2021, 10:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter