Valentin Gros: Jurnalism online: Finante-Banci

Castig la Bursa in doua ore cat la banca in doi ani

18 iulie 2007, ora 15:10 | 1.897 afisari | in Finante-Banci, Burse
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Actiunile Altur Slatina au crescut in doua ore cu peste 14%. Daca a avut cineva inspiratia sa mearga la Bursa de Valori miercuri, 18 iulie 2007, ora 10 dimineata si sa cumpere titluri ale producatorul de piese auto in valoare de, sa zicem, 1.000 de lei, la ora 12 a putut sa le vanda cu 1.143 lei.

Un asemenea profit inseamna cam de doua ori mai mult decat dobanda oferita de banca pentru un depozit pe un an.

Poate cititorul va spune "ma ziaristule, daca erai destept, te duceai de dimineata la Bursa si castigai banii, in loc sa descrii la pranz un eveniment care deja s-a produs".

Intr-adevar, nu-i usor sa prevezi miscarile de pe piata de capital si sa tragi foloase de pe urma lor. Noi, cei care relatam oportunitatile fara sa le si fructificam, notam ca ele nu lipsesc in aceasta vara fierbinte.

Vedeta sezonului a fost, pana acum cel putin, Electroputere Craiova. Titlurile producatorului de locomotive au avut, in a doua jumatate a lunii iunie, o evolutie ascendenta in 15 sedinte consecutive, perioada in care s-au scumpit de aproape opt ori. Asta dupa ce compania saudita Al Arrab Contracting a castigat licitatia pentru achizitionarea pachetului majoritar.

Revenind la "saltul" spectaculos al firmei Altur, acesta s-a produs pe un volum de lichiditate destul de ridicat. La Bursa de Valori Bucuresti au avut loc Tranzactii de 10 mil. euro cu actiuni Altur Slatina in debutul sedintei de miercuri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
calin cosmaciuc a spus:
23/07/2007 12:48
Mai ziaristule, aveti un site interesant, o sa-l verific mai des. Io am deocamdata doar blog, dar poti gasi unele ponturi de business pe el. din cand in cand.
 
Valentin Gros
Redactor sef DailyBusiness.ro (2007-2014)
Valentin Gros
Categoriile blogului
Arhiva blogului
KeyJobs - Job-uri premium
portal sustinut de adevolution
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 10:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter