TOP MBA IN ROMANIA

PMBA WU Executive Academy

Pret: 19.800 euro | Durata: 18 luni (mai 2009 - septembrie 2010) | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Universitatea Politehnica Bucuresti
Despre program:
Programul este oferit in Romania de WU Executive Academy in cooperare cu ROLAND GAREIS CONSULTING si in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti. In cele 18 luni de studii participantii dobandesc atat cunostinte de Business Fundamentals, cat si cunostinte de managementul proiectelor si programelor Programul nu implica intreruperea activitatii profesionale intrucat cursurile au loc la sfarsit de saptamana, pentru 2-3 zile.
Profesori:
Profesori de la WU Executive Academy din Viena.
Diploma:
Cursantii vor primi la finalizarea programului diploma de "Master of Business Administration - Project and Process Management" din partea Universitatii de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor din Viena.
Acreditare:
Programul Professional MBA in Project and Process Management este acreditat EQUIS (European Quality Improvement System).
Alte detalii:
Participantii care se inscriu pana la data de 15 decembrie 2008 beneficiaza de un discount de 5% din taxa de studiu.

CEU BUSINESS SCHOOL - Sucursala Bucuresti

Pret: 21.000 euro | Durata: 2 ani | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Bucuresti, Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Despre program:
Cu noul nostru program transnational MBA, continuam sa ne invatam studentii sa conduca schimbarea. Caracteristica de baza a noului program este data de idea de lidership trans-national si doing business dincolo de frontiere, indiferent de tipul lor. Pentru a supravietui si creste intr-o lume in continua schimbare e important, vital pentru un lider, sa tina cont de inter-relationarile sociale, politice, contextuale si economice. In 2007, programul de Executive MBA al CEU Business School s-a clasat pe locul 11 in lume in evaluarile Financial Times.
Profesori:
Corpul profesoral este alcatuit atat din academicieni cu experienta internationala, cat si din executivi cu o semnificativa experienta in sectorul de afaceri: Paul Garrison , Yusaf Akbar, Joy Chan , Anna Turner, Bernadeth Koles, Kenneth Sturdivant, Zoltan Bodo, Istvan Otto Nagy, John Holm. Peter Hardi, Jan Nowak, Jean Michelle Viola, Sharon Foley, Stuard Durant, Adrian Stanciu etc.
Diploma:
Diploma este emisa de catre Central European University, the Business School in numele Departamentului Educational al statului New York, USA.
Acreditare:
CEU Business School are mai multe acreditari, internationale si europene: Licenta/dreptul de a organiza programe de graduate studies si de a emite diplome este conferit de catre Board of Regents of the New York State Department of Education. Incepand din decembrie 2005 (pentru Romania) programul de MBA este acreditat de Middle States Commission on Higher Education (MSCHE), si recunoscut de Departamentul Educational Federal al Statelor Unite. Din August 2007, programul este acreditat de Association of MBAs (AMBA), unul din cele 3 organisme international de acreditare MBA/business school Din 2003, reinnoit in 2007, programul este acreditat in Ungaria de catre Consiliul pentru Formare Profesionala a Adultilor.
Alte detalii:
Oferim posibilitatea a numeroase programe de Student Exchange cu partenerii nostri internationali (Case Western Reserve University (USA) Schulich School of Business, York University (Toronto, Canada) Copenhagen Business School (Copenhagen, Denmark); ESC (Grenoble, France); FUNDESEM (Alicante, Spain) University of Birmingham Business School (Birmingham, UK); EM Lyon (France); WHU Koblenz (Germany); John Hopkins University, Baltimore USA, CIABS Shangai, Emory University Atlanta, USA, Dual Degree Programs cu Emory University din Atlanta, USA, Case Western Reserve, Cleveland, Ohio, USA si Technical University of Freiberg, Germania.

MBA Open University Business School (OUBS)

Pret: 17.000 euro | Durata: 2 ani si jumatate (cursurile incep in noiembrie) | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Programul de MBA al Open University Business School cuprinde tutoriale, care se desfasoara in Romania, tutorii britanici deplasandu-se in tara noastra si scoli rezidentiale, care se desfasoara in Marea Britanie, sau in tari precum Belgia, Olanda - studentii putand opta pentru locatia preferata.
Despre program:
Programul este structurat pe doua etape. Se poate intra in prima etapa a fie prin cursul Diploma Profesionala in Management (curs in limba romana, de 12 luni), in cazul in care candidatul este posesorul unei diplome universitare cu profil economic, fie prin cursul Fundamentals of Senior Management (curs in limba engleza, de 12 luni), in cazul in care candidatul este posessorul unei diplome universitare de alt profil decat cel economic. Absenta unei diplome universitare poate fi compensata prin absolvirea Programului de Certificat Profesional in Management (in limba romana, 12 luni). Cea de a doua etapa a programului de MBA este compusa din 4 cursuri de management strategic, prezentate in limba engleza, care pot fi urmate intr-o perioada de minimum 18 luni.
Profesori:
Rodica Maria RADULESCU (director Program Business School), Renaldo NITA (director Curs BZT713), Carmen DRAGOMIR (director Curs Managementul Performantei si Schimbarii), Daniela VLASCEANU (director Curs Management Financiar), Emilia CERNAIANU (director Curs Managementul Resurselor Umane si Management Performant)
Diploma:
Diploma este eliberata de The Open University Business School.
Acreditare:
Tripla acreditare internationala: The Association of MBAs (AMBA), the European Foundation for Management Development si the Association to Advance Collegiate Schools of Business - AACSB din SUA.
Alte detalii:
Durata programului se poate insa extinde peste cei 2 ani si jumatate. Datorita caracterului modular al programului, cursantul poate opta pentru finalizarea acestuia intr-o perioada mai mare de timp in functie de cerintele sale specifice.
Website:
www.codecs.ro

Mba City University of Seattle

Pret: 7.500 euro | Durata: 18 luni (incepand de la 1 octombrie 2008) | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Sediul Intercollege (Str. Econom Cezarescu, nr. 31A, Bucuresti)
Despre program:
Programul insumeaza 15 cursuri, impartite pe cate o luna de zile. Programul are o structura hibrid, in fiecare luna se desfasoara o saptamana de studiu de clasa, 3 saptamani de studiu individual, iar in ultima saptamana a lunii au loc examene de examinare a cunostintelor acumulate in perioada de studiu. Cursurile la clasa au loc de luni pana vineri, in intervalul 18.00 - 21.00, si sambata intre 9.00 - 12.00
Profesori:
Profesorii sunt acreditati de City University of Seattle.
Diploma:
Diploma este eliberata de City University of Seattle.
Acreditare:
Programul este recunoscut pe plan international de toate institutiile in materie din SUA.
Alte detalii:
Programul de MBA City University of Seattle in Romania ofera doua programe specializate pe Financial Management si Marketing.

Executive MBA Sheffield

Pret: 18.000 euro | Durata: 2 ani (incepand cu 31 octombrie 2008) | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Camera de Comert a Romaniei
Despre program:
Programul este structurat in 14 module, un modul este parcurs intr-o luna, iar cursurile se desfasoara in perioada weekend-urilor, mai exact vineri, sambata si duminica. Pogramul acopera patru arii de competenta: Marketing, General Management, Finance, Logistics & Supply Chain Management.MBA Sheffield este predat in Romania de 3 ani de zile si are in program 70 de cursanti pe an.
Profesori:
Cursurile sunt sustinute de profesori internationali, din Anglia, Grecia, Canada si SUA.
Diploma:
Diploma este eliberata de Universitatea Sheffield din Marea Britanie.
Acreditare:
Programul este acreditat de institutia britanica Association of MBA (AMBA), pe o perioada de 5 ani, neconditionat.
Alte detalii:
Pretul programului este unul estimativ, compus din costul fix al cursurilor - 14.300 euro, la care se adauga circa 3.000 euro pentru cele trei deplasari externe care vor avea loc pe durata programului, si alti aproximativ 1.000 de euro pentru materialele de studiu.

WU Executive Academy MBA

Pret: 35000 | Durata: 14 luni, din Noiembrie 2016 – Februarie 2018 sau cursurile incep anual in luna noiembrie | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Hotel Radisson, Bucuresti
Despre program:
Programul se desfasoara part-time, o data pe luna, de joi pana duminica
Profesori:
Directorul academic al programului este profesorul Bodo B. Schlegelmilch
Diploma:
Diploma este acordata de Vienna University of Economics and Business
Acreditare:
MBA-ul este recunoscut internetional avand cele mai apreciatele acreditari AMBA, Equis si AACSB
Alte detalii:
Universitatea de Economie si Afaceri din Viena a introdus in Romania programul de Executive MBA in decembrie 2006

ASEBUSS Executive MBA

Pret: 21.500 euro | Durata: 2 ani, octombrie 2009 - iulie 2011 | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Cursurile au loc in fiecare saptamana, alternativ vineri sau sambata, la sediul Asebuss din Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.
Despre program:
Programul romano-american de Executive MBA ASEBUSS dureaza 2 ani, in sistem part-time si se adreseaza managerilor cu 3-5 ani experienta manageriala, precum si antreprenorilor. Este desfasurat in parteneriat cu o prestigioasa universitate americana, Kennesaw State University, Atlanta-Georgia, SUA. Cursurile se desfasoara in limba engleza si au loc in fiecare saptamana, alternativ vinerea si sambata, in intervalul orar 9:00 am - 17:00 pm. In anul II, directorii americani inscrisi in programul EMBA al Kennesaw si cursantii ASEBUSS formeaza echipe internationale si colaboreaza atat virtual cat si fata in fata in vederea elaborarii unor proiecte comune.
Profesori:
Ca rezultat al parteneriatului international de durata, ASEBUSS pune la dispozitia cursantilor una dintre cele mai experimentate echipe de profesori romani si americani din domeniul afacerilor. Profesorii romani au fost pregatiti in cadrul celor mai bune universitati americane: Harvard Business School (PCL - Participant Centered Learning), precum si la alte scoli de afaceri de prestigiu, ca Wharton, Stanford, Cambridge, MIT, ei continuand sa participe in programele internationale, dedicate insusirii metodelor de predare inovative, bazate pe studii de caz.
Diploma:
In urma absolvirii programului Executive MBA al ASEBUSS, cursantii primesc o diploma Executive MBA de la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, precum si un certificat Executive MBA recunoscut international, atat in Europa cat si in SUA, eliberat de universitatea noastra partenera, Kennesaw State University, Atlanta - Georgia, SUA.
Acreditare:
Programul EMBA al ASEBUSS este acreditat pe plan local de ARACIS conform noilor standarde cerute de conventia de la Bologna, si international de catre AACSB, prin parteneriatul cu Kennesaw State.
Alte detalii:
Programul include 4 perioade intensive de studiu, numite Saptamani Rezidentiale, cu participarea profesorilor americani, organizate in afara Bucurestiului, precum si Saptamana Rezidentiala Internationala (study trip), ce are loc in anul doi de studiu si se desfasoara in Atlanta-Georgia, SUA. Toti cursantii ASEBUSS participa, timp de o saptamana, intr-un program complex ce cuprinde vizite la companii: CNN, Coca-Cola, Georgia Power, Manheim Auto, Bank of America, etc, prezentarea pe echipe a proiectelor internationale, activitati sociale si culturale, participarea la seminarii de business in campus, etc.
Website:
www.asebuss.ro

Bucharest School of Management

Pret: 10.000 euro | Durata: 2 ani - inscrierile vor incepe dupa data de 15 martie | Limba de predare: Romana, Engleza
Locatie:
Bucuresti, Calea Grivitei 2 - 2A, Sector 1
Despre program:
Programul MBA Romano - Canadian se compune din 23 de cursuri, structurate in patru module integrate, care totalizeaza 57 de credite. Primele doua module se axeaza pe cunostinte generale asociate tuturor functiunilor din cadrul unei companii (HR, finante, marketing, IT, law, operation management etc). Modulul trei este de specializare - pe "Marketing" si "Finante", iar ultimul modul, integrator, este cel de sinteza "Business Strategy".
Profesori:
Corpul profesoral este alcatuit din 38 de profesori de la universitati din Canada si Romania si 10 lectori cu experienta in mediul de afaceri.
Diploma:
Diploma romaneasca si un certificat din partea Scolii de Management a Universitatii din Ottawa.
Acreditare:
Ministerul Educatiei.
Alte detalii:
Incepand cu 2007, Bucharest School of Management a pus in practica o noua strategie care a insemnat schimbarea structurii si continutului ofertei de invatamant a programului MBA Romano - Canadian. Institutia de invatamant ofera un singur program MBA, intitulat In - Action, cu durata de 2 ani. Acesta se adreseaza antreprenorilor si managerilor care isi doresc sa urmeze cursurile programului MBA Romano - Canadian fara a renunta la locul de munca.
Website:
www.bsm-mba.ro

INDE (Institutul National de Dezvoltare Economica)

Pret: 2.200 euro | Durata: 2 ani cu posibilitate de extindere un an, data la care vor avea loc inscrierile pentru editia 2008 nu s-au stabilit deocamdata | Limba de predare: Romana
Locatie:
Cursurile au loc atat in Bucuresti, la sediul Universitatii Tiffin, la Universitatea Bucuresti, Str. Transilvaniei, Nr. 6, cat si in Timisoara la Centrul de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 28-30.
Despre program:
Organizarea cursurilor, este adaptata persoanelor in activitate - invatamant seral: luni - vineri, 18.00-21.00, sesiuni bilunare (joi-vineri, 17.00 - 21.00, sambata, 9.00 - 13.00 si 14.00 - 18.00 si duminica, 9.00 - 13.00)
Profesori:
Prof. Felicia ALBESCU, Felicia ALEXANDRU, Gabriela ANGHELACHE Liviu BALOIU, Stefan BOBOC, Mihaela BUIA, Ioan CENUSE, Corina CILIANU LASCU, Nicolae DARDAC, Alecsandrina DEACONU, Mariana DIMITRIU, Prof. Raluca DIMITRIU, Horatiu DRAGOMIRESCU, Mihaela DUMITRANA, Nicolae FELEAGA, Ion FRASINEANU, Anca HRISTEA, Ion IONASCU, Bogdan IONESCU, Viorel LEFTER, Antoaneta LORENTZ, Dumitru MIRON, Ion NAFTANAILA, Maria NICULESCU, Mirela OANCEA, Marieta OLARU, Dorel PARASCHIV, Nicolae Al. POP, Irina PUGNA, Vasile ROBU, Mihaela ROCO, Ion STANCU, Carmen STOEAN Camelia STOICA, Ilie SIMON, Dorin ZAHARIE, Alain BURLAUD, Prof. Myriam COHEN, Denis DUBOIS, Didier LECLERE, Andre MARCHAL, Jacques NEIRYNCK, Lionel ROURE, Michel RUDNIASKI, Victor SITBON
Diploma:
Diploma "Master of Business Administration" (MBA), acordata de Cnam - Paris.
Acreditare:
Ministerul Educatiei.
Alte detalii:
Programul MBA - INDE, rezultat al punerii in comun a experientei Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a Conservatorului National de Arte si Meserii din Paris, este un program de formare postuniversitara validat in plan academic de Consiliul National de Evaluare si Acreditare.
Website:
www.inde.ro

MBA DeSales University

Pret: 15.600 euro | Durata: 18 luni (candidatii se pot inscrie la inceputul oricarei sesiuni de cursuri, din septembrie, ianuarie, aprilie si iulie) | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Sediul Universitatii Romano - Americane, Bulevardul Expozitiei nr. 1B, Sector 1, Bucuresti
Despre program:
Cursurile se desfasoara in 3 sesiuni, de iarna (ianuarie - martie), primavara (aprilie - iunie), vara (iulie - august)
Profesori:
Programul MBA oferit de DeSales University este predat exclusiv de profesori americani.
Diploma:
Diplomele vor fi eliberate de catre Universitatea Romano Americana si de catre DeSales University.
Acreditare:
Programul este acreditat atat de Ministerul Educatiei din Romania cat si de catre Middle States Commision on Higher Education si Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP).
Website:
www.desales.edu

Tiffin MBA

Pret: 15.490 euro | Durata: 21 de luni - incepand din octombrie 2009 | Limba de predare: Engleza
Locatie:
Adresa Bucuresti (cursuri si birouri): Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1 - 70 778, Timisoara(cursuri): Bvd. Eroilor de la Tisa, Nr. 28-30
Despre program:
27 de weekenduri - sambata si duminica - in cele 21 de luni.
Profesori:
Cursurile programului Tiffin MBA in Romania sunt predate de profesorii de la Tiffin University, Ohio, SUA.
Diploma:
In urma absolvirii programului Tiffin MBA cursantii primesc doua diplome: una de la Tiffin University si una de la Ministerul Educatiei (asemanatoare cu cea de licenta), ambele cu foi matricole.
Acreditare:
Programul este acreditat de catre American Association of Collegiate Business Schools and Programs, European Council for Business Education (ECBE), si Ministerul Educatiei din Romania.
Alte detalii:
Programul Tiffin MBA - General Management (ceea ce Tiffin University ofera in Romania) dureaza 21 de luni, timp in care sunt studiate 18 cursuri acoperind toate ariile unei afaceri: Leadership, Management, Operatiuni, Marketing, Resurse Umane, Financiar, Strategie, Competitie, Management Transnational, si nu numai.
Website:
www.tiffinmba.ro
Numar de afisari: 142.219
KeyJobs - Job-uri premium
Curs valutar
Curs valutar valabil pentru 05 iulie 2022
4,9449 RON +0,00% | $ 4,8088 RON +1,54%
Convertor valutar rapid
=
TVA (24%) =
0,00 RON
Total + TVA =
0,00 RON
portal sustinut de adevolution
Miercuri, 06 Iulie 2022, 07:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter