- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Elan Schwartzenberg a confirmat ca a preluat 92% din actiunile Realitatea TV

30 Apr, 17:55 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg (foto) a confirmat, sambata, pentru Realitatea TV, ca a preluat de vineri 92% din actiunile postului de televiziune si a anuntat ca va sustine luni o conferinta de presa pe aceasta tema.
Elan Schwartzenberg a confirmat ca a preluat 92% din actiunile Realitatea TV

Numele lui Elan Schwartzenberg in postura de manager al Realitatea TV este vehiculat de peste o luna, scrie Mediafax.

Sambata, Evenimentul zilei a relatat, citand surse confidentiale, ca Schwartzenberg va prelua controlul postului de televiziune de la Sorin Ovidiu Vintu, arestat vineri de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

In 27 martie, ImpactNews scria ca Elan Schwartzenberg este vehiculat ca inlocuitor al lui Sebastian Ghita la conducerea Realitatea TV, dupa ce intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita a avut loc, in aceeasi zi, prima altercatie, in care au fost implicati mai multi paznicii, fiind solicitata Politia.

In schimb, Sebastian Ghita a declarat sambata, pentru Mediafax, ca Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea TV si nu poate sa fie implicat in managementul televiziunii.”Domnul Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea. El nu poate sa fie implicat in managementul Realitatea”, a spus Sebastian Ghita.

Ghita a precizat ca el (ca persoana desemnata de compania Asesoft – n.r.) va continua sa managerieze Realitatea, respectand astfel contractul semnat intre Asesoft si Realitatea Media, in octombrie 2010, si care are o valabilitate de cinci ani.

Adunarea generala a actionarilor Realitatea Media s-a intrunit joi, la Viena, si a analizat situatia contractului de management incheiat cu Asesoft, dupa cum a declarat recent, Sorin Ovidiu Vintu. Acesta a mai afirmat ca decizia luata de AGA Realitatea Media in privinta contractului incheiat cu Asesoft va fi facuta publica ulterior.

Pana in acest moment, nu a fost facuta publica decizia luata de AGA Realitatea Media cu privire la contractul de management incheiat cu Asesoft.