- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Afacerile Fleet Management Services s-au majorat cu 17 % in S1

13 Aug, 16:18 • adrian.mihaltianu
Compania de leasing operational Fleet Management Services (FMS) a inregistrat, in primul semestru al anului 2013, o crestere a cifrei de afaceri cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, compania a incheiat contracte de peste 8,3 milioane de lei, fata de 7,1 milioane de lei, inregistrate in primele sase luni ale anului 2012.
Afacerile Fleet Management Services s-au majorat cu 17 % in S1

Contextul economic dificil, limitarea la nivel legislativ a deductibilitatii cu amortizarea autovehiculelor, dar si lipsa fiscalizarii in sfera de TVA si impozit pe profit a activitatilor de import si vanzare de masini second hand efectuate de catre persoane fizice cu scop comercial au afectat puternic vanzarile de autovehicule noi in Romania, in prima jumatate a acestui an.

“La sfarsitul primelor 6 luni din 2013, FMS avea in management si leasing operational o flota de peste 2.700 autovehicule”, sustine Daniel Ivan, director general al FMS.

Avand mai mult de 8 ani de prezenta pe piata din Romania, FMS ofera servicii de leasing operational si management de flote auto unui portofoliu de peste 80 de clienti, in general mari companii internationale sau locale, din domenii precum energie, servicii financiar-bancare, telecomunicatii, industria farmaceutica, industria alimentara, industria auto, materiale de constructii, retail, logistica, etc.

Citeste si: Piata de leasing operational a stagnat in primul semestru, afectata de modificarile legislative