AUTO

Ţara în care poţi conduce mașina în costumul lui Adam

15 iulie 2015, ora 15:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
HandsOnWheel-580x290.jpg
Codurile rutiere ale unor țări precum Statele Unite, China, Marea Britanie și altele, conțin unele dintre cele mai ciudate reguli pentru acest domeniu. Prevederile surprinzătoare trebuie respectate, chiar dacă ele pot părea caraghioase sau absurde.

În Cipru este interzis să mănânci sau să bei la volan, orice ar fi. O măsură bună pentru siguranța rutieră, dar greu de respectat în perioade de caniculă, informează Agerpres, care citează site-ul 20minutes.fr, potrivit Digi24.

Germania este considerată de mulți europeni paradisul nudiștilor. În această țară se poate conduce mașina și în costumul lui Adam. Se recomandă totuși ca șoferul să poarte pantofi pentru că, în caz de accident, asigurările nu acoperă situațiile în care conducătorul auto nu este încălțat. De altfel, înainte să coboare din vehicul, ocupanții trebuie să se îmbrace, în caz contrar putând fi amendați.

În Marea Britanie, călătorii care simt nevoia să se ușureze pe marginea drumului o pot face, dar cu două condiții: să o facă lângă roata din spate și să țină în permanență mâna dreaptă pe mașină. Gestul are menirea să arate că mașina este cea a conducătorului auto și că acesta nu urinează pe automobilul altcuiva.Italienii țin la câini ca la ochii din cap. Dovada este că aceștia trebuie să poarte centură de siguranță atunci când sunt transportați cu mașina.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 01:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter