AUTO

Banda de biciclete de pe Bd. Uranus nu a durat nici macar o zi

13 ianuarie 2014, ora 16:22   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
buzesti.jpg
Prima banda de biciclete din Bucuresti despartita cu stalpisori a durat doar o zi de la inaugurarea Bulevardului Uranus. Daca bulevardul a fost inaugurat duminica, luni, deja se gaseau masini parcate pe banda speciala, iar o parte din stalpisori a fost deja distrusa.

Soferii nu doar au parcat pe banda de biciclete, ci au trecut peste stalpisorii, pe care i-au tarat apoi dupa ei, cand au parcat.

De asemenea, soferii au ocupat deja prima banda a strazii Buzesti, parcand masinile pe prima banda de circulatie, sensul de mers spre Piata Victoriei, relateaza b365.ro.


In timp ce noi nu suntem in stare nici macar sa pastram libera o banda de biciclete abia construita, englezii se pregatesc sa construiasca o retea de drumuri suspendate, pe trei niveluri, exclusiv pentru biciclisti, pentru ca acestia sa nu mai stea in trafic, la semafoare.

Sursa foto: Timi Siclaru

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
geroberto a spus:
14/01/2014 13:49
Ca peste tot, in Romania nu se gaseste nimeni care sa aplice legea in ce priveste drepturile incalcate unor grupuri limitate.
Biciclistii nu sunt suportati in trafic, dar sa mai aiba dreptul la o banda de circulatie separata. Firmele de ridicari auto e drept ca sunt insuportabile, dar acolo unde este flagrant, agentul de politie trebuie sa dispuna indepartarea autovehiculelor si acordarea amenzilor cuvenite. Dar numai in prezenta proprietarului, nu ca acum , cand te poti trezi fara masina, fara acte, fara bani, cu masina dusa la marginea orasului.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 06:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter