AUTO, CARIERE

Ce majorari salariale au obtinut luni angajatii Dacia

06 mai 2014, ora 14:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dacia1.jpg
Negocierile dintre conducerea Dacia si sindicat s-au incheiat luni, partile convenind o crestere salariala de 180 lei pentru operatori, acestia urmand sa primeasca in luna mai si o prima exceptionala de 360 lei si o alta de 1.400 lei brut pentru rezultatul anului trecut.

"Partile au convenit cresteri salariale, incepand cu luna mai, de 180 lei pentru operatori, ceea ce reprezinta 7% din salariul mediu brut la nivel de operatori. in luna mai, operatorii vor primi si o prima exceptionala de 360 lei. In plus, toti angajatii vor primi o prima pentru rezultatul anului 2013, in valoare de 1.400 lei brut, care va fi acordata, de asemenea, in luna mai 2014", potrivit informatiilor furnizate de constructorul auto.

Constantin Stroe, vicepresedintele CA al constructorului auto, a declarat la inceputul saptamanii trecute ca negocierile prelungite dintre conducerea Automobile Dacia si sindicate pentru contractul colectiv de munca din acest an urmeaza sa se incheie, partile acceptand o "cresterere rezonabila" a salariilor.

El a afirmat ca, in timp ce la Dacia operatorii au incasat anul trecut un salariu mediu brut de 4.428 lei la operatori, nivelul consemnat in economia nationala a fost 2.224 lei, iar pe ramura de profil s-a situat la 2.682 lei, potrivit Mediafax.Citeste si:Dacia, butoiul cu pulbere care poate arunca Romania in recesiune
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 13:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter